Postao "zavisnik" od ESTETSKIH KOREKCIJA: Klinike odbile da mu ubrizgaju FILERE, pa upisao kurs kako bi to mogao SAM da radi! (FOTO)

Alan Džekson (27) procenjuje da ima oko 30 ml filera samo u usnama, kao i različite količine u obrazima, nosu i bradi.

Foto: Facebook printscreen/Alan John Jackson
Foto: Facebook printscreen/Alan John Jackson
.

Alan je otkrio da su ga klinike odbile da mu rezervišu termine jer su mu usne već toliko velike da ih niko ne želi povećavati.

Nakon što je postao "zavisnik" od estetskih tretmana, mali broj mesta pristao je da mu da injekciju. Čak i tada, obično je to bilo pod uslovom da potpiše dokumenta kojim se odriče bilo kakvog prava na pravni postupak ako nešto pođe po zlu.

Alan je potrošio1500 funti na kurs kako bi naučio sam da uradi filere umesto da se oslanja na nekog drugog.

„Počeo sam s filerima kad sam imao 20 godina. Počeo sam s usnama, a onda sam to radio više puta. Rekao bih da je to zavisnost. Nakon što dobijem filer, posle se osećam odlično. Rekao bih da svakih šest nedelja stavljam filer na usne i obraze. Postoji rizik da usne popucaju, a obrazi se rastegnu. Ako pustim da se fileri otope, trebaću fejslifting jer mi se koža jako rastegnula”, ispričao je Alan za The Sun.

“Druge klinike će reći da to neće učiniti, ali ja ću reći da ću potpisati sve dokumente da ih neću tužiti ako mi puknu usne. To je više zbog vlastite sigurnosti. Išao sam na kurs kako bih naučio raditi filere kako bih to mogao raditi sam. Ipak, ne želim operaciju lica jer mogu postići izgled koji želim s filerom, ali volio bih da mi se zubi preurede tako da budu belji i da napravim brazilsko podizanje zadnjice“, zaključio je on.