Da li verujete da kada levi dlan svrbi da je to znak da ćete dobiti novac? Ali postoje neki znaci u koje treba svesno verovati - jer su razumni.

Tekuća voda nosi vaš novac sa sobom

Ovo važi za one koji veruju u Feng šuji. Ne propuštaju slavine ili WC šolje. A para imaju u isto vreme, makar samo zato što ne preplaćuju račune za potrošene resurse.

Novac voli tišinu

Glasno pričati o finansijama je loš znak. Šta je istina? Što se glasnije radujete prihodu, veći je rizik da ga izgubite, na primer, zahvaljujući lopovima u mračnoj uličici.

Novac treba da provede noć kod kuće

Znak zabranjuje odmah trošenje dobijenih sredstava, kažu, inače će Univerzum pomisliti da se žurite da ih se rešite. Sa tačke gledišta razuma, ovo je takođe tačno: obično čovek najprebrzije troši na dan plate, kada se oseća kao Rokfeler.

Svaka soba ima račun

U idealnom slučaju, u crvenoj koverti - ovo je takođe Feng šuji. Inače, u kineskoj tradiciji novac se uvek daje u crvenim kovertama, veruje se da će privući bogatstvo. Pa, sa stanovišta zdravog razuma, ovo je zaliha! Ako u svaku sobu stavite kovertu sa velikim računom i zaboravite na njih, dobro će vam doći u teškom trenutku.

Dve metle u kući - do nedostatka novca

Prema znacima, ovo je podela u prihodima i siromaštvu, ali po mišljenju nekih to je samo rasipanje - zašto bi nekome bile potrebne dve identične stvari? Nije ni čudo što ovaj čovek zauvek nema novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.