Osvojio je MILIONE na lutriji, a onda je usledio ŠOK: Niko pametnije nije uložio NOVAC od njega, a na kraju se saznala ISTINA!

Čovek je osvojio milione na lutriji, a onda ga je sačekao šok života.

Izvor: stil  |  
Ilustracija; Foto: pathdoc/Shutterstock
Ilustracija; Foto: pathdoc/Shutterstock
.

Bivši zidar Geret Bul izgradio je svoj luksuzni dom iz snova ručno nakon što je osvojio džekpot od 41 miliona funti. Ovaj 52-godišnjak proveo je četiri godine gradeći kuću za koju je rekao da mu je pomogla da preživi tokom pandemije korona virusa. Tata dvoje dece dospeo je na naslovne strane 2012. godine kada je pokupio ogromnu isplatu sa tadašnjom ženom Ketrin.

Međutim, njhov brak doživeo je krah, a nakon razvoda Geret je zaveo vlasnicu bara Donu, dok je bio na odmoru.

Dve godine kasnije kupio je zemljište od dva hektara u Notingemširu i krenuo u stvaranje svog velikog doma. Kuća od 6.000 kvadratnih metara ima džinovsko veštačko jezero ispunjeno stotinama ponovo udomljenih zlatnih ribica i koi šarana. Takođe ima bazen sa programabilnim talasima, ozvučenje u plafonu, plutajuće kamine, tri bara i dve hidromasažne kade.

Radovi na kući sa četiri spavaće sobe počeli su u leto 2019, ali ga je katastrofa zadesila početkom sledeće godine kada je počela pandemija. Geret se prisetio: "U to vreme sam živeo ovde sam. Nisam znao šta da radim, pa sam se bacio na posao u kući. To me je spasilo da ne budem previše usamljen. Ovo se pretvorilo u moj krajnji projekat zaključavanja", rekao je on, pa dodao:

"Pravila zaključavanja dozvoljavala su da gradilišta nastave da rade, tako da su na kraju neki moji prijatelji graditelji došli da mi pomognu".

Geret je bio toliko posvećen projektu da je odlučio da živi u kamp prikolici na licu mesta, tako da pazi na lopove. "Kuća je posebna jer sam mnogo posla radio sam, a i tokom pandemije", dodao je on.

"Pomoglo mi je da prebrodim blokadu, ne znam šta bih uradio da nisam imao na ovome da radim. To je bila savršena distrakcija sa velikom nagradom na kraju." Garetov ponos je jezero za pecanje veličine dva teniska terena, koje je prvobitno planirao da bude "mali ribnjak".

"Sada imam nekoliko stotina riba, uglavnom zlatnih ribica i 10 koi šarana. Zovem ga svojim sirotištem za ribe jer su svi ponovo smešteni u domove."

Geret je takođe izgradio "Lockdown Lodge" pored kuće, zajedno sa dve spavaće sobe, kupatilom i potpuno funkcionalnom kuhinjom.

Pun je sportskih suvenira, uključujući potpisane fudbalske majice, podloge za kriket i bokserske rukavice. Kupio je lokaciju na kojoj je bio bungalov sa tri kreveta, ali je odlučio da je sravni kako bi izgradio svoj dom iz snova.

"Kada sam dobio zeleno svetlo da nastavim, počeo sam da kopam i jednostavno nisam stao", priseća se Geret.

"Prvobitni bungalov je bio na otvorenom, tako da sam srušio polovinu i živeo u preostalim sobama kako bih mogao da budem na licu mesta i da čuvam naše alate. Kada je ostatak bungalova morao da bude srušen, preselio sam se u kamp prikolicu na gradilištu - na veliku zabavu mojih prijatelja."

Geret, koji ima dva odrasla sina, pomogao je u iskopavanju temelja i kompletiranju cigle dok je kuća počela da se oblikuje. Sada se može pohvaliti sistemom na daljinsko upravljanje koji mu omogućava da otvara zavese, pali svetla i bira muziku na svom telefonu.

"Postoji ekran za projektor od 8 stopa koji se spušta sa plafona tako da mogu da gledam sport sa svojim prijateljima", dodao je on.

"Postavio sam dve hidromasažne kade - jednu pored kuće i drugu skandinavsku hidromasažnu kadu na drva ispred kuće."

Fanatični navijač Mančester junajteda uselio se u kuću na Badnje veče 2020. i nedavno je završio epski projekat. Geret će se nadati mirnom životu u novom imanju - za razliku od njegovog promenljivog ljubavnog života otkako je osvojio džekpot "Euromillions".

Od supruge Ketrin se razveo 2018. nakon niza otkrića o njegovoj vezi sa Donom. Geret je navodno oborio vlasnicu bara s nogu. Dona, poreklom iz Bornmuta, tvrdila je da joj je rekao da su on i Ketrin u to vreme bili na suđenju.

Inače, Ketrin je preko TV-a saznala da je suprug vara, videvši ga sa ljubavnicom na jednom bokserskom meču.