Njezvanova nas u studiju Prve zasmejavala do suza, pa ispričala zašto se rasplakala: Crnogorska majka! Meni se čini kao da sam pošla na Obalu Slonovače...

Za nju kažu da je najpoznatija Crnogorka u Srbiji, a samo na Instagramu je prati preko 220 hiljada ljudi. U svom “personalnom dnevniku” na duhovit način opisuje Crnogorce, položaj žena na Balkanu, ali i brojne druge teme. Uvek je iskrena i spontana, pa zato njena popularnost na društvenim mrežama nikoga ne čudi. Ipak, malo ko zna da je Nataša Kovačević o struci magistar prava sa prosekom 9.67, da govori 4 jezika i svira klavir... Zato smo upravo od Njezvanove hteli da čujemo – ko je Nataša Kovačević?

M.K.  |  Izvor: Prva  |  
.

- Nataša je samo jedno veliko dete koje je jako pravdoljubivo i kojem je istina valuta za preživljavanje, kaže influenserka dodajući da je u današnje vreme rizično baviti se istinom.

- Isitna je uvek karta na koju igram, čak i kad ona nije uvek prijatna i lepa.

Na pitanje, šta joj je cilj, Nataša je odgovorila:

- Cilj mi je samo da budemo bolji, dajedni sa drugima imamo malo iskreniju interakciju, jer mislim da ćemo, ako se budemo bavili istinom i suštinom, negde i stići. Ako se budemo bavili samo formom, a ne i sadržajem, potpuno ćemo ugušiti u ovoj eri besmisla koja nas je zadesila i koja traje i traje.

Gostujući u 150 minuta, „pola-žena, pola-blok“, kako samu sebe naziva, poslala je pregršt jakih, zanimljivih i duhovitih poruka koje su važne za sve korisnike društvenih mreža.

Nataša je pred našim kamerama govorila i o teškom periodu posle porođaja, o dojenju u javnosti, Balkancima, Crnogorcima, položaju žena, sinovima, a saznali smo i kako je njena majka reagovala kada je videla zeta kako usisava kuću..

Pogledajte!