Koji tip prstiju vi imate? Pogledajte svoje prste i saznaćete kakva ste osoba...

Da li ste ekscentrični i arogantni? Koliko ste odani i verni? Volite li da maštate? Da li ste i koliko zlopamtilo?

.

Prst tipa A:

Imate tendenciju da sakrijete osećanja i često ste melanholični. Često se pretvarate jačim nego što jeste. Prilično ste emotivna osoba. Fer ste, mrzite lažove, i licemerje. Pretvarate se da budete jaki. Ne pokazujete previše emocija. Malo ste ekscentrični i arogantni. Ne podnosite mnoge stvari. Imate veliko srce. Završićete bilo koji zadatak i ako vam se ne dopada. Volite da se smete. Hladni ste prema ljudima koji vam nisu bliski, piše aura.ba.

Prst tipa B:

Ne preduzimate inicijativu kada se trebate obratiti ljudima. Veoma ste odani. Kada se zaljubiš u nekoga, posvetićete mu punu pažnju. Vrlo ste osetljivi, ali ne pokazujete to. Kada se prihvatite nekog posla trudićete se da ga odradite. Bojite se povreda. Izgledate kao jaka osoba iako ste veoma mekog srca i lako vas je povrediti. Volite da maštate. Uvek zamišljate nekog ko će vas razumeti, i pružiti vam sve što želite.

Ako imate prst tipa C:

Niste zlopamtilo. Vrlo ste osetljivi. Ne volite da radite nešto što je nepoznato za vas. Poštujete mišljenje drugih. Ponekad ste nepodnošljivi. Tvoj ego je izuzetno visok. Svoja osećanja i probleme čuvate za sebe. Volite da vam ljudi veruju, ali i zavise od vas. Imate meko srce koje može da se povredi. Zato, kad vam se neko izvini vi ćete mu oprostiti.