Uradite test ličnosti i saznajte u kom smeru ide vaš ljubavni život. Uzmite papir i olovku, odgovorite na 6 ponuđenih pitanja, a zatim na kraju pročitajte odgovore.

1. Šetate do kuće svog partnera. Do tamo postoje dva puta. Koji birate?

- Prva putanja je prava staza koja će brzo da vas odvede do tamo, ali je vrlo obična i dosadna

- Druga je zakrivljena i puna divnih prizora na putu, ali bi vam trebalo dosta vremena da stignete do kuće vaše voljene osobe

2. Na putu vidite dva grma ruža. Šta birate da uberete za svog partnera?

- 20 belih ruža

- 20 crvenih ruža

- mešavinu

3. Konačno stižete do kuće svog partnera. Pozvonili ste i neko od ukućana se javio. Kako ćete reagovati?

- reći ćete toj osobi da pozove vašeg partnera

- sami ćete otići do svog partnera

4. Sada idete gore, u sobu svog partnera. Nema nikoga. Gde ćete ostaviti ruže?

- pored prozora

- na krevetu

5. Kasnije je vreme za spavanje. Vi i vaša voljena osoba idete na spavanje, u odvojene sobe. Kako zatičete ujutru partnera, kada odete do njegove sobe?

- budan je

- spava

6. Vreme je da se vratite kući. Koju putanju sada birate?

- ravan, dosadni put koji vas brzo vraća kući

- krivudavi put ispunjen prelepim pogledom na koji možete da odvojite vreme

Rešenja

1. Putevi predstavljaju vaš stav prema zaljubljivanju. Ako odaberete kratku, zaljubljujete se brzo i lako. Ako ste izabrali dugu, odvojate vreme i ne zaljubite se lako.

2. Broj crvenih ruža predstavlja koliko očekujete da vi nešto pružite u vezi. Broj belih ruža predstavlja koliko očekujete od partnera u vezi. Dakle, ako ste odabrali crvene ruže i jednu belu, dajete 90% u vezi, ali očekujete samo 10% da dobijete.

3. Ovo pitanje pokazuje vaš stav u rešavanju problema u vezi. Ako ste zamolili osobu koja je otvorila vrata da dovede vašu voljenu osobu, vi ste neko ko izbegava da se suoči sa problemima. Ako ste sami otišli ​​do partnera, onda ste prilično direktni. Ako postoji problem, suočićete se sa njim i rešićete ga.

4. Postavljanje ruža pokazuje koliko često biste želeli da viđate partnera. Stavljanje ruža na krevet znači da vam je potrebno mnogo sigurnosti u vezi i da biste želeli da viđate voljenu osobu svaki dan. Dok postavljanje ruža pored prozora pokazuje da ne nemate potrebu da viđate voljenu osobu previše često.

5. Ako pronalazite partnera kako spava, u tom slučaju prihvatate svoju voljenu osobu onakvu kakva jeste. Ako ga pronalazite budnog očekujete da se menja.

6. Kratki i dugi putevi sada predstavljaju koliko dugo ostajete zaljubljeni. Ako ste odabrali kraći put, lako se odljubljujete. Ako ste izabrali dugu stazu, skloni ste da duže vreme patite za partnerom nakon raskida, piše sajt Medium.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.