Vreme je da se malo zabavimo! Izaberite jedno voće i saznajte da li vam dolaze dani slatki kao voće ili gorki dani.

Jabuka

Ambicije vam nikada nisu bile nepoznate, jer ste vi osoba koja se je uvek borila za svoju sreću.

Novac vam je naravno potreban, ali voće koje ste izabrali nažalost veliku sreću sa sobom ne donosi.

Novčani gubici će da se ređaju jedan za drugim i nažalost mnogo novca u narednim mesecima nećete imati. Pred vama je jedan težak period, ali jaka osoba kao što ste vi uvek pronađe put do svoje sreće.

Jagoda

Period koji je pred vama donosi ljubavnu sreću koja vam je uvek bila potrebna. Vi ste osoba koja zna iskreno da voli, i koja nikada nije želela da krije svoja osećanja. Pred vama su meseci koji će biti ispunjeni ljubavlju. Uskoro ćete da sretnete osobu svog života i ljubavna sreća može da počne.

Razočarenja u ljubavi uskoro pripadaju prošlosti, jer vama samo srećni dani slede. Pred vama je jedan novi početak, sa jednom novom ljubavi koja je falila životu. Vaš život će biti sladak, jer uskoro upoznajete osobu svog života.

Višnje

Pred vama je jedan period koji će ti samo veliku sreću doneti. Voće koje ste izabrali sluti na veliki novac koji u narednim mesecima dolazi u život. Novčani dobitak koji je pred vama mnogo toga će da promeni na bolje, jer sa njim i vaši problemi odlaze iz vašeg života.

Novac koji ćete dobiti doći će sasvim neočekivano, ali veliku sreću će ipak doneti. Pred vama su životne promene posle kojih ništa više neće biti isto. Samo bolji dani su pred vama, jer mnogo toga ćetei rešiti. Dešavanja koja su pred vama i vas će mnogo iznenaditi, ali sreća bira kome će da ulepša život. Velika sreća je pred vama na kojoj će vam mnogi zavideti. Novčana sreća stiže, i vaš život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.