"Kako je taj oglas objavljen, isto veče je i izmenjen.

Poslodavac prema zakonu ima puno pravo nad sadržajem tog oglasa i on je taj koji je odlučio kako će da formuliše tekst oglasa. On je želeo da bude što informativniji i da kroz te navedene informacije pokaže da on zapravo posluje po zakonu, što mnogim građanima u našoj zemlji i dalje znači da to čuje. Međutim, poslodavac je to stavio u pogrešnu sekciju, navodivši redovnu platu, pravo na topli obrok i slobodne dane kao benefit", objasnio je Turinski.

"Ne deluje mi da je poslodavac pogrešio, deluje mi prilično realno oglas. Mi danas nemamo prijavu od prvog radnog dana, mi danas nemamo prijavu na pun iznos plate, mi danas nekada nemamo godišnje odmore... Tako da, dešava se da to na terenu jesu benefiti", iskazala je svoje mišljenje advokatica Selak.

Šta poslodavac nudi, šta su osnovni uslovi a šta benefiti i kako treba da izgleda jedan oglas za posao i da li je to nekom odredbom i propisano, detaljnije u nastavku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.