Kako bi SPREČILA da je muž VARA, žena mu pronašla svoju DVOJNICU: "Daću mu šta god ga čini SREĆNIM" (FOTO)

Kako bi sprečila da je muž vara, jedna žena je našla svoju dvojnicu i uvela je u njihov brak.

Izvor: večernji.hr/Ana Hajduk  |  
.

.

Žena sa Long Ajlenda potražila je svoju dvojnicu koju bi dovela u svoj problematičan brak u pokušaju da spreči da svog muža u varanju.

Tehmina Kintana bila je slomljena kada ju je suprug Brajant Kintana prevario nakon manje od tri godine posle njihovog venčanja i pitala se da li otvoreni brak može da bude rešenje.

“U prošlosti Brajant nije bio veran. Osećam da ako ste sa muškarcem, treba da uradite sve što je potrebno da to uspe. Želim ga do kraja života. Šta god želi, šta god ga čini srećnim, to ću mu dati“, rekla je Tehmina.

Prošle godine, Tehmina se okrenula društvenim mrežama kako bi pronašla dvojnicu koja bi se pridružila njoj i Brajantu u poligamonoj vezi.

“Osećala sam se nesigurno kad smo tražili trećeg člana našeg braka, ali znala sam da će to Brajantu zadržati pažnju. Pošteno je reći da sam tražila devojku koja izgleda poput mene, jer se Brajantu to sviđa“, priznala je ona, a na kraju se povezala sa australijskom manekenkom Kirom Džonson, na koju neverovatno liči. Obe devojke nose visoke „konjske“ repove, imaju velike grudi i bujne trepavice.

Kira je bila oduševljena idejom da bude u trojcu i ubrzo je odletela u Njujok kako bi upoznala Tehminu i Brajanta.

“To je na neki način proizašlo iz prijateljstva”, rekla Kira pre nego što je otkrila da su stvari ubrzo postale seksualne.

Sada se Kira neslužbeno pridružila braku, a trojka čak deli i krevet. Kira je rekla da joj se sviđa koliko liči na Tehminu.

“Kad izađemo u javnost uvek nas pitaju da li smo sestre ili blizanke!” rekla je ona. Dvojnice su čak počele da nose jednaku odeću kako bi naglasile svoje neverovatne sličnosti. Kira i Tehmina takođe dele profil na OnlyFans-u na kom objavljuju provokativni sadržaj za svoje pratioce.

Tehmina, koja je tek nedavno shvatila da je biseksualka, kaže da nije ljubomorna na Brajantovu privlačnost prema Kiri zbog toga koliko joj sliči.

Zapravo, žena kaže da je dolazak Kire učinio čuda za njen brak i spasio zajednicu.

“To nas je definitivno učinilo jačima – ovo je karika koja nedostaje!”, dodaje ona. Iako bi njen brak mogao da se vrati na pravi put, Tehmina je bila predmet mržnje na društvenim mrežama.

“Ja sam Pakistanka i odgojena sam kao muslimanka. Na društvenim mrežama su muškarci iz moje kulture i mog porekla ti koji osuđuju”, tvrdi ona.

Takođe je osudila muškarce što tako pomno prate njen nalog na OnlyFans-u i zaključila da ne obraća pažnju na ljude koji ju osuđuju.

“Ne bi trebalo da gledaš mene ili moju stranicu ako si tako dobar musliman”, rekla je ona.

Što se tiče Brajanta, rekao je da je sada zadovoljan svojim devojkama koje liče jedna na drugu i kaže da se više neće upuštati izvanbračne veze.

„Žalim li zbog toga? Apsolutno. Hoće li se ponoviti? Apsolutno ne“, rekao je on.