Jedan meč Novaka Đokovića umalo je NIJE KOŠTAO ŽIVOTA! Upoznajte baku Petru, vatrenog fana našeg tenisera koja IMA POSEBAN RITUAL pred svaki njegov meč

Petra Besermenji ima 83 godine. 2014 godine operisan joj se srčani zalizak, a u avgustu 2018. preživela je srčani udar. I u tom ne bi bilo ništa neobično, da u tom srcu ne živi jedan poseban junak.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Te noći kada je doživela srčani udar, Petra je gledala Novakov meč i plašeći se da će da izgubi – njeno zdravstveno stanje se pogoršalo. Tada je doživela i preživela srčani udar. Od tada, lekar joj je zabranio da gleda Novakove mečeve, već može samo da čuje konačni rezultat.

Ljubav prema Novaku Đokoviću traje od njegovog prvog trofeja u Australiji 2008. godine. Za sve ovo vreme, najviše joj je briga zadavalo Novakovo rivalstvo sa Federerom.

I Petra je neko ko se i sam bavio sportom. U madosti je osvajala brojne medalje i nagrade u atletici i streljaštvu, zbog čega joj je Novakova karijera tako bliska.

Petra je nažalost imala teško detinjstvo. Roditelje ni ne pamti, odrastala je kod rođaka, koji ju nisu dozvolili da se školuje.

Iako danas ne gleda Noletove mečeve, Petra pred svaku utakmicu ima poseban ritual. O čemu se tačno radi i kako to izgleda, detaljnije u nastavku...