IMATE POCEPANE MAJICE U ORMARU? IZBACITE IH ODMAH! Evo koja odeća “odvlači” novac iz kuće, a koja donosi lošu sreću u ljubavi?

Ako osećate nedostatak harmonije u kući, generalno očistite orman!

Ova garderoba donosi lošu sreću, foto: NinaMalyna/Shutterstock
Ova garderoba donosi lošu sreću, foto: NinaMalyna/Shutterstock
.

Prema Feng šui pravilima za uređenje doma, svaka stvar koju imamo donosi određenu energiju u naš životni prostor. Važno je da svaka sitnica u domu bude na određenom mestu, ali postoje i stvari koje prema ovom načinu životne filozofije donose negativnu energjiju. Ako se u vašam gaderoberu nalazi neka od ove tri stvari, odmah ih se rešite.

Rasparene čarape

Čarape, neobjašnjivo "nađu način" da nestanu u veš mašini. Iako smo na pranje stavili par, jedna se neobjašnjivo izgubila, pa često završimo sa gomilom rasparenih čarapa. Feng šui stručnjaci tvrde da rasparene čarape donose lošu energiju i da posebno utiču na materijalno stanje. Dakle, vreme je da ih se rešite, piše Lepaisrećna.

Haljina koju ste nosili na više od tri venčanja

Iako imate omiljenu haljinu koja vam savršeno pristaje i uvek vam je baš ona prvi izbor kada dobijete pozivnicu za venčanje? Imamo lošu vest - ako ste je nosile više od tri puta vreme je da je zameni nova. Haljina koju ste već puno puta nosili na venčanjima donosi lošu sreću u ljubavi.

Iscepana odeća

Prema Feng šui verovanju ako nosite staru i oštećenju odeću možete imati probleme na poslu ali i izgubiti novac. Takođe, garderoba sa iskrzalim ivicama ili poderanim kolenima može naneti veliku štetu vašoj auri.