Ima samo 19 godina, odrasla je u siromaštvu a sada je MILIONERKA: Roditeljima je kupila KUĆU IZ SNOVA

Linzi Donovan nije imala mnogo novca dok je odrastala u Merilendu, gde je živela sa roditeljima Meri i Vinsentom, ali sada ima neverovatnih 4,66 miliona evra.

.

.

Preselila se na Floridu Za svoj 18. rođendan i okrenula se društvenim medijima kako bi zaradila novac, strimujući video snimke.

Ali upravo su njene investicije u imovinu dovele do toga da se obogati... Sada poseduje sedam domova u milionskim iznosima.

Lindzi je toliko očajnički želela da se njeni roditelji presele da bi bili sa njom, da im je čak kupila i kuću.

Rekla je za Sun: „Iznenadila sam svoje roditelje njihovom kućom iz snova. Vrištali su dok su razgledali prelepu kuću u kojoj je bio i bazen. 'Kupuješ ovo za nas?', pitali su za imanje koje ima četiri spavaće sobe, šest kupatila i pansion. Dobar je osećaj pružiti im život kakav zaslužuju“, rekla je ona.

Njen tata je dodao: "Rekao sam joj pre neki dan, 'Ja ću biti tvoja stena', a ona je rekla: 'Ne, ja sam tvoja stena'."

Lindzi, koja živi u vili od više miliona evra, ispričala je kako je potrošila više od 80 hiljada evra na odeću od svoje 16. godine, ima šminku u vrednosti od 40 hiljada evra i iselila se iz roditeljske kuće onog dana kada je napunila 18 godina.

Dodala je: „Svoj prvi milion zaradila sam sa 19 godina. Sada sam kupila ukupno sedam kuća i moj portfolio vredi milione dolara.“

Meri i Vinsent su rekli da je njihova ćerka „uvek želela da zaradi novac“, prenosi magazin.novosti.rs.

Od malih nogu, Lindzi je „uvek želela mnogo od života. Želela je veliku vilu“, a počela je da se bavi modelingom sa 15 godina i videla je kako broj njenih obožavaoca raste tokom godina.

Nedavno je Lindzi takođe kupila kuću za svog konja, Velikog Oza.