Godine su im jedino zajedničko: Luki dan počinje HRANJENJEM STOKE, Filipu ŠMINKANJEM ZA TIKTOK - život mladih u Srbiji iz potpuno različitih uglova!

Kako mladi u Srbiji žive danas, saznaćemo iz potpuno dva različita ugla. Gosti ovoga "Jutra" bili su Luka Crepuljarević, 20-godišnjak koji živi u selu Semegnjevo kod Zlatibora, koji čuva krave, ovce i svinje, i Filip Marinkov Filari, zvezda Tik Toka, pevač i šminker. Ova dva mladića su sličnih godina i to je njihova jedina zajednička crta.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

I pored toga što ima mnogo obaveza na seoskom imanju, Luka uspeva i da studira. Promoviše život na selu, a pored toga što uživa čim se probudi u pet ujutro, Luka za sebe kaže da osim što je poljoprivrednik, on je i student koji voli uveče da izađe i u grad. Obećao je sebi da, iako je postao poljoprivrednik, nikako ne sme da zapostavi i socijalni život. Takođe, smatra da ga je taj život na selu vrlo disciplinovao, pogotovo briga o stoki.

Njegov vršnjak Filip Marinković Filari je prvi šminker koji je na TikToku pokrenuo šminkanje uživo, u lajvu, zbog čega se posebno dopao većini korisnika ove društvene mreže. Kada je započinjao karijeru javne ličnosti, u medijima se za Filipa pisalo da je "androgeno biće", što ga je mnogo povredilo. Međutim, sada se na predrasude okoline nešto mnogo ne obazire

Njihovi dani su potpuno drugačije ispunjeni. Luki dan počinje hranjenjem stoke, Filipu šminkanjem i snimanjem. Koje obaveze imaju tokom dana i da li imaju pomoć porodice, govorili su nastavku: