Epizode od kojih su odustali: Šta je još moglo da se dogodi u "Prijateljima"?

Jedna od najpopularnijih serija svih vremena, koja je nedavno napunila 25 godina, i dalje je tema mnogih fanovskih razgovora i teorija. Isto tako, s vremena na vreme isplivaju još neke nove tajne i zanimljivosti.

Prijatelji, foto: Getty/Courtesy of Warner Bros, Hulton Archive
Prijatelji, foto: Getty/Courtesy of Warner Bros, Hulton Archive
.

Ovoga puta, glavni akter je Metju Peri, iliti Čendler Bing, u epizodi koja se nikad nije desila. Nedavno je otkriveno da postoji jedna priča koja je bila napisana, ali koju je on odbio da glumi. U pitanju je epizoda u kojoj bismo videli Čendlera kako krišom odlazi u gej bar zato što mu se sviđaju sendviči koje pravi šef kuhinje. Nakon što je on to odbio, scenaristi su odlučili da odustanu od ove priče.

Pored ove, ima i drugih situacija koje smo mogli da vidimo u dragoj nam seriji, ali se to ipak nije desilo. U jednoj je trebalo da se Rejčel useli kod Gantera, što je moglo da bude vrlo zanimljivo, imajući u vidu da je on bio nesrećno zaljubljen u nju.

Još jedna priča je uključivala Čendlera, kog bi uhapsili na aerodromu zbog neprimerene šale na račun znaka koji zabranjuje šale o bombama i terorističkim napadima. Možda ste pretpostavili da je to izbačeno nakon terorističkih napada 11. septembra 2001. Godine.

Izvor: City Magazine