Dužina palca otkriva kako se ponašate u ljubavi

Ako ste već analizirali, kažiprst, mali prst i sve otiske, došao je na red i palac. Odnos dela od vrha jagodice do prvog zgloba (prvi deo palca) i od prvog do drugog zgloba prsta (drugi deo palca), govori sledeće:

.

A: Prva polovina palca je duža od druge.

Vi ste verna i strastvena osoba. Kada se zaljubite, vi se potpuno predajete njemu/njoj i imate tendenciju da budete opsesivni. Sve ostale stvari, poput studiranja ili posla mogu da budu zanemarene. Ako vaš partner kasno odgovara na poruke ili ne kontaktira previše sa vama, vi ćete poludeti i pokušaćete da ga zovete mnogo puta. Pazite da ga/je ne uplašite. Pobeći će.

B: Prva i druga polovina palca su jednake dužine.

Volite sve da isplanirate i da planove iznesete po određenom pristupu, što čini da možete da postignete svoje ciljeve. Vi ste mirni bez obzira šta se oko vas dešava. Što se tiče ljubavi, isto je tako. Možete da sudite njegov/njen osećaj za objektivnost. Nećete dozvoliti da vas emocije zanesu. Ali, zbog vaše smirenosti, retko ćete brzo napredovati u vezi, uglavnom se sve završi zbog dvosmislenog odnosa.

C: Druga polovina palca je duža od prve polovine.

Vi ste osoba od poverenja i pouzdani ste za sve ljude oko vas. Takođe, imate dobre veštine posmatranja. Treba vam dosta vremena da promislite i sve radite polako i bez žurbe. I u ljubavi ste isti. Čak i ako mislite da ste zaljubljeni u nekoga, vi obuzdate svoj osećanja. Lako je za vas da propustite da vidite promenu jer ste previše fokusirani na izraze lica kod drugih ljudi.

Pogled u PRSTE otkriva: Da li je ON kandidat za BRAK?

Izvor: besnopile.rs / Worldtruth.tv