Detektorom metala na plaži pronašao prsten vredan skoro 40.000 evra! Šta mislite, da li ga je vratio vlasnicima? (VIDEO)

Amerikanac Džozef Kuk gotovo svaki dan detektorom metala "češlja" plaže Floride, gde i živi. Ponekad nađe koju vrednu sitnicu, ali jednom se i sam iznenadio kada je iskopao dijamantski prsten vredan skoro 40.000 evra.

Ilustracija Foto: mariakray/Shutterstock
Ilustracija Foto: mariakray/Shutterstock
.

"Nema šanse, čoveče, pogledajte kunem se ovo je najveći dijamant koji sam ikad našao na plaži", uzviknuo je u snimku u kom je pokazao dijamantski prsten, a ceo prizor je odmah završio na društvenim mrežama gde je ovaj Amerikanac pokrenuo potragu za vlasnikom.

Kad je tek ugledao svetlucavi predmet, mislio je da vredi malo, ali čim ga je uzeo, video je sjajni dijamant na platinasto zlatnom prstenu.

Dve nedelje nakon objave, Kuk je sa nepoznatog broja dobio poziv koji je prvo ignorisao, a onda se ipak oglasio, setivši se da je potencijalnim vlasnicima ostavio svoj kontakt telefon.

Ubrzo je preko FejsTajm aplikacije razgovarao sa parom iz Džeksonvilija koji je izgubio sličan prsten.

"Bili su jako srećni. Njegova žena je samo rekla "O moj Bože, ne mogu da verujem", i zatim počela da plače", ispričao je Džozef Kuk za Mirror, prenosi Večernji.hr.

"Karma je zapravo dobra stvar, jer svaki put kad nešto vratim, nađem nešto još bolje", zaključio je ovaj pošteni nalazač.

Snimak sa plaže možete pogledati NA OVOM LINKU!