@theearthylama 🤣🤣 He's mortified and I think it's so much better. #tattoo #tattoos #ink #inked #art #tattooartist #tattooart #tattooed #tattoolife #tattooideas #love #artist #blackwork #instagood #tattoodesign #tatuagem #tattooing #tattooist #blackandgreytattoo #tattooink #tatuajes #instagram #me #tattoostyle #photography #drawing #tatuaje #tattooer #traditionaltattoo #tattoogirl ♬ Oh No - Kreepa

Devojka je želela tetovažu sa natpisom "Everything’s fine" ("Sve je u redu"), ali zbog male greške završila je sa natpisom "Everthing’s fine".

Na snimku, koji je pregledan čak 10 miliona puta, tattoo majstor je bio potpuno iznenađen kada je devojka počela da plače od smeha nakon što je videla tetovažu sa greškom. Mnogi su u komentarima pohvalili njenu reakciju, ali i situaciju u kojoj se našao dečko koji joj je uradio tetovažu.

"On je jadan toliko zbunjen. Ovo će ga proganjati", "Svaka čast, ja bih drugačije reagovala" i "Samo na drugu ruku tetoviraj natpis ‘Nema kajanja’ i sve će biti super", neki su od komentara.

Ceo video možete pogledati u videu:

@theearthylama

♬ original sound - Jordan LaMattina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.