"Da sam bila na ovom venčanju otišla bih da kupim hamburger": Mlada pokazala jelovnik, a mnogi počeli da se krste

Sam Katler, kanadska influenserka koja popularizuje modu, zdrav način života i svoj jedinstveni stil, napravila je svadbu o kojoj svi pričaju.

Foto: Max4e Photo/Shutterstock
Foto: Max4e Photo/Shutterstock
.

Sem Katler, kanadska influenserka koja se ističe u promovisanju mode, zdravog načina života i svog ličnog stila, nedavno je stupila u brak sa svojim izabranikom. Njihovo glamurozno venčanje, koje je obuhvatalo predivnu venčanicu, besprekornu dekoraciju i pažljivo planiran svaki detalj, predstavljalo je jedan od najznačajnijih trenutaka u njenom životu.

Obično je poznato da nijedna svadba ne prolazi bez bogate trpeze. Međutim, to nije bio slučaj kod Seme! Na iznenađenje mnogih gostiju i onih koji su pogledali snimak njenog venčanja, jelovnik je bio neuobičajeno skroman i drugačiji od uobičajenog. Pošto njen način života zahteva posebnu pažnju prema ishrani, tako se i sama mlada odlučila postupiti na dan svog venčanja.

.

"Ovo je hrana koju sam jela kao mlada, s fokusom na zdravu ishranu bez mlečnih proizvoda i glutena", napisala je Sem uz video snimak. Kako je objasnila, dan je započela proteinskim smutijem, dok joj je kuma ponudila malo svoje salate sa žitaricama.

"Tokom priprema, imali smo veliki tanjir sa svežim povrćem", objasnila je Sem, dodajući da se nakon ceremonije počastila školjkama i specijalitetom od avokada. Gosti su prvo uživali u salati, zatim su im poslužene kuglice leda s limunom, a nakon toga je usledio losos sa povrćem. Ono što je izazvalo najviše iznenađenja bili su sitni paketići tableta protiv nadutosti koji su se nalazili na svakom stolu.

.

Naravno, bilo je i slatkiša, ali bez šećera. Kada je reč o svadbenoj torti, bila je čokoladna i bez glutena, mlečnih proizvoda i šećera. Što se tiče pića, Sem je popila nekoliko čašica skupocenog šampanjca i to je bilo sve! Nakon objave njenog videa, većina komentara bila je iznenađena i pomalo negativna:

"Ne mogu da verujem da neko živi na ovaj način. Da sam bila prisutna na tom venčanju, sigurno bih ostala gladna i svratila do Meka",

"Je li ovo zaista stvarno?",

"Zar nije mogla da preskoči samo jedan dan?" - samo su neki od komentara koji su se pojavili.