Da li ste čuli za TEST SA LJUŠTENJEM POMORANDŽE? Kažu da može da otkrije koliko je partneru stalo do vas!

Ako ste pomislili da TikTok trendovi ne mogu biti bizarniji nego što već jesu, imamo jednu poslasticu za vas. Pojavio se novi viralni trend.

Izvor: Najžena.rs/Vesna Vukadinović  |  
Ilustracija; Foto: Khosro/Shutterstock​
Ilustracija; Foto: Khosro/Shutterstock​
.

Radi se o takozvanom "testu ljuštenja pomorandže" koji navodno mnogo otkriva o vašem partneru i stanju vaše veze. Ako niste još čuli za njega, devojka Ana Birmingem je objasnila o čemu se radi.

Kako izgleda test?

"Recimo da iz bilo kog razloga mrzim da ljuštim pomorandže, ali volim da ih jedem. Pitam svog partnera: Hej, dušo, da li bi mi oljuštio ovu pomorandžu?, a on može odgovoriti: Naravno, ljubavi, uopšte nije problem ili može reći: Ne, savršeno si sposobna da sama to uradiš."

"Ili možda moj partner već zna da se ne volim da ljuštim citruse i da mi pomorandžu koju je već oljuštio za mene", dodala je Ana.

Devoja tvrdi da odgovor otkriva mnogo o njegovom "stavu prema vama i vašoj vezi" i poziva ljude da "nikada ne mole" partnera da čini takve usluge jer bi to trebalo sam da radi, a ako ne radi, to bi trebalo da vam bude znak upozorenja.

Ova teorija naišla je na brojne reakcije ljudi, a mnogi su se složili sa Aninim mišljenjem.

"Moj jezik ljubavi je teorija o pomorandžinoj kori", komentarisao je jedan čovek, a jedna žena se nadovezala: "Ovo me odmah nateralo da pomislim kako moj tata uvek ljušti mami pomorandže bez pitanja jer ona to ne voli da radi." Šta vi mislite?