Žena

Ako je žena prva privukla vašu pažnju, vaš najveći strah u vezi sa ljubavlju će verovatno izgubiti san. Našli ste savršenu ravnotežu između sveta snova i stvarnosti.

Zbog toga vas pomisao na ulazak u romantičnu vezu, iako uzbudljiva, prilično plaši.

Vojnici

Možda ste prvo videli vojnike na konju, što znači da je vaša potreba da budete u toku sa izgledom vaš najveći strah. Vojnici na slici predstavljaju budnost, tako da bi ovo mogao biti znak da ponekad treba da spustite gard i smanjite svoje inhibicije.

Želja da izgledate najbolje u blizini novog partnera ponekad može biti malo opterećujuća, ali morate zapamtiti da se vaša veza neće završiti samo zato što vam je kosa neuredna.

Konj

Ako je konj u centru bio prvo što ste primetili, to je verovatno zato što je vaš najveći strah od odbijanja. Ovo je nešto čega se mnogi ljudi plaše. Može biti uznemirujuće da iznesete svoja osećanja i da vam drugi ne uzvrate.

Najbolji način da se nosite sa ovim je da pustite da se stvari odvijaju kako treba i da idu tokom. Ako neko ne oseća isto, to nije potres za vas kao osobu.

Vojnici u pozadini

Na kraju, ali ne i najmanje važno, možda ste prvo primetili vojnike u pozadini. Ako je to slučaj, vaš najveći strah bi mogao da znači da ćete biti igrani.

Spuštanje vašeg garda može biti teško za druge, ali ne i za vas. Ova razlika u komunikaciji može značiti da ste pomalo osetljivi kada imate posla sa ljubavnikom koji drži svoje zidove podignute.

Svako se kreće svojim tempom, pa vodite računa o tome kada tražite ljubav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.