Feng šui je drevna kineska veština uređenja prostora u skladu sa prirodom. Prema ovom učenju postoje stvari koje nikako ne treba čuvati u kući ako želite da napredujete na poslu i da imate sreće u ljubavi. Jedna od njih je suvo cveće. Mnogi ga koriste kao dekoraciju, jer ne moraju da ga neguju. Ako ga imate i vi, odmah ga izbacite.

Biljke u kući simbolizuju rast i napredak ukućana, a suvo cveće potpuno suprotno - ono predstavlja ustajalu energiju koja vas u svemu usporava. Ako ga imate, možda patite za bivšim ljubavima, nemate sreće u toj oblasti života, stalno ste umorni, ništa vam ne ide od ruke na poslu...

Bacite suvo cveće i kupite biljku u saksiji, jer živa biljka simbolizuje rast, navodi Magazin Novosti. Redovno je zalivajte i negujte.

Ako vam se sobne biljke suše, prema Feng šuiju se smatra da vam je verovatno teško da ustanete ujutru, nemate dobre rezultate na poslu, stalno ste umorni. Zato poklonite biljkama više pažnje, oporavite ih i sreća će da se vrati u vaš život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.