Vreme je za - Van Gogh!

Kao uvertiru za veliki koncertni spektakl u beogradskoj Hali sportova 11. decembra 2014. godine, popularni sastav Van Gogh, uz podršku Amstela, prijatelja koncerta, organizovao je jedinstveno druženje u centru Beograda. Grupa koja je nedavno dobila još jedno MTV priznanje, priredila je nezaboravni performans brojnim gostima, koji su imali priliku da uživaju u idealnom spoju hladnog Amstela i odlične muzike.

.

„MTV nagrada je značajno priznanje za nas. Najbolji rezultati i najsjajniji uspesi zahtevaju vreme kao garanciju kvaliteta, a kada slavimo, mi slavimo u društvu prijatelja. Prijateljstvo sa Amstelom bazira se na poštovanju istih, proverenih, vrednosti“, rekao je Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda Van Gogh.

Proslava druge MTV nagrade za najbolji bend u regionu i najava koncerta u Hali sportova upriličena je izvođenjem nekoliko novih pesama, kao i već kultnih, veoma popularnih hitova jednog od najpoznatijih domaćih rok bendova.

Jedinstvena muzička platforma Sound of Amstel, predstojećim rok spektaklom grupe Van Gogh, prirediće brojnim obožavaocima ovog sastava jedinstveno iskustvo uživanja u dobroj i kvalitetnoj muzici. Vreme je da se kvalitetno potroši vreme.

Vreme je za prave stvari. Vreme je za Van Gogh koncert!