Robokap stigao u naše bioskope

Čovek i mašina ponovo su postali jedno, u adaptaciji kultnog klasika o Robocop-u, sada u režiji Hosea Padilje. U našim bioskopima od četvrtka 27. februara.

.

Tuck Vision i Prva.rs vam poklanjaju 5x2 ulaznice za projekciju u bioskopu Tuckwood, 27. februara u 22:40h.

Svoje ime i prezime pošaljite na e-mail adresu poklon@prva.rs
Prvih pet posetilaca koji se prijave na ovu e-mail adresu dobiće po dve ulaznice za film. Mailove možete slati do sutra (27. Februara) do 12h kada ćemo objaviti imena dobitnika.

VAŽNO: Karte se preuzimaju u bioskopu Tuckwood (Kneza Miloša br. 7) najkasnije pola sata pre početka filma.

Policajac Aleks Marfi postaje produkt korporacije OmniCorp, najveće svetske robotičke kompanije. U Detroitu, ogrezlom u kriminalu, OmniCorp uočila je priliku za stvaranje najefikasnijih policajaca: robota koji je sposoban da očisti grad, a da se pri tom život zaštitnika zakona ne dovede u rizik. Najveći problem u zamisli da robot ima mogućnost da povuče okidač, jeste strah koji ta ideja izaziva kod ljudi. Kako bi i to rešili, čelnici korporacije su napravili kompromisno rešenje: Nakon Marfijevog smrtonosnog ranjavanja, oni ga bude, ali u telu robota, koji je ujedno i čovek-policajac, RoboCop. A za OmniCorp, on je neverovatna prilika.

Godine 2028. u Detroitu, Aleks Marfi, brižni suprug i otac i odličan policajac biva teško povređen na dužnosti. Taj događaj otvorio je velike mogućnosti multinacionalnij kompaniji, OmniKorp, da napravi projekat koji će doneti milione. OmniKorp nalazi se na samom vrhu kada je robotika u pitanju, a njihove bespilotne letelice godinama se koriste u vojne svrhe. A ranjavanje Aleksa Marfija, omogući će im da realizuju kontraverznu ideju, ROBOCOP. Robocop bi trebalo da postoji u svakom gradu, a to će osigurati milijarde njihovim akcionarima. Međutim, na jednu stvar nisu računali sa sigurnošću: u mašini se nalazi čovek, koji je željan pravde.