Roditelji je OSTAVILI ZBOG NEOBIČNOG IZGLEDA, a danas zahvaljujući njemu je poznati top model! (FOTO)

Ksueli Abing, tinejdžerku iz Kine, roditelji su ostavili ispred vrata sirotišta nakon što je rođena i to zato što je izgledala drugačije od ostalih.

.

Ova 16-godišnjakinja je rođena sa albinizmom, naslednim poremećajem stvaranja melanina koji uzrokuje difuznu hipopigmentaciju kože, očiju i kose.

Kada je imala tri godine usvojila ju je jedna porodica koja joj je pružila mirno i srećno djetinjstvo, a kada je napunila 11 godina, Ksueli su se ostvorila vrata modelinga.

Za samo pet godina, uspela je da se pojavi na svim naslovnicama časopisa Vog, a sarađivala je sa brojnim svetskih dizajnerima.

Svojim jedinstvenim izgledom podiže svest o albinizmu, podstičući slične sebi da se ohrabre i prihvate svoju prirodu lepotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xueli (@xueli_a)

.

“Sve je više modela sa invaliditetom i onih koji imaju neobičan izgled. U svetu modelinga, izgledati drugačije je blagoslov, a ne prokletstvo”, kaže Ksueli koja trenutno radi za agenciju Zebedee Management koja pokušava da promeni modnu, reklamnu i medijsku industriju tako da njihove kampanje budu jednako raznolike kao i društvo.

“Ljudi bi vam mogli reći da nešto ne možete, ali možete, samo pokušajte”, rekla je ova mlada, inspirativna djevojka, piše tuzlanski.ba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xueli (@xueli_a)