Zanimljivosti

Šta SPAVAĆA SOBA govori o vama? Položaj jastuka na krevetu otkriće vaš karakter!

Iako je malo verovatno da bi vam ovakva stvar ikada pala na pamet, nauka se i time pozabavila.

04.04.2021. - 17:00h
posteljina
posteljinafoto: Profimedia

Istraživanja su otkrila da raspored jastuka na krevetu može biti povezan sa vašim osobinama. Bez obzira da li ste kreativni, organizovani ili neko ko jednostavno ne obraća pažnju na finese, vaša situacija sa jastukom odražava vaš karakter.

Psiholog Li Čambers otkrio je najčešće načine slaganja jastuka i na šta oni ukazuju.

Klasično slaganje jastuka daje jak osećaj tradicije i nekoga ko je vrlo moralan, kaže psiholog. Klasični aranžeri jastuka ne vole isprobavati nove stvari, pre će se držati ušuškanog rešenja.

Nakon što ustanete iz kreveta, složite jastuke uspravno. Noću ih ponovno spustite. Ako praktikujete ovaj način slaganja jastuka, vi ste istinski ljubitelj ujednačenosti i ustaljenih rituala, kaže Li. Ljudi koji ovako slažu jastuke veoma su vešti. Ukoliko jastuke slažete od većih prema manjima spadate u grupu praktičara koji vole sklad i ravnotežu. Uživate u tome da imate postavljene jasne granice u životu i imate takmičarski karakter, piše 24sedam.rs.

Pola kreveta vam je složeno, a pola ne. Ovakva zbrka na krevetu otkriva da uživate u malo haosa i zabave. Radost pronalazite u kreativnim idejama, smatraju stručnjaci, a prenosi vecernji.hr.

Na kraju, ukoliko vas nije briga kako su vam postavljeni jastuci na krevetu, spadate u individualce, sa jakim osećajem za sebe. Oni koji nemaju ustaljenu šemu slaganja, takođe su minimalistički raspoloženi i ne pronalaze sreću u zategnutoj posteljini.