Zanimljivosti

Kakvog OBLIKA su vaši SEKUTIĆI? Ima više vrsta, a oni otkrivaju sve TAJNE vaše LIČNOSTI!

Ovu teoriju je navodno razvio otac medicine, Hipokrat. Isprobajte je na prijateljima i uverite se da li je istinita!

24.10.2020. - 17:00h

Više ne morate čak ni da razgovarate sa nekim da biste saznali ponešto o njihovoj ličnosti. Samo im pogledajte sekutiće kada nešto kažu ili se nasmeju! Naravno, i vi ćete na isti način pokazati ko ste – što će verovatno biti zanimljivo osobi sa kojom ste u društvu.

Četvrtasti sekutići

Ako su vaši zubi četvrtastog oblika, vi ste verovatno mirna osoba koja može da kontroliše svoje emocije. Zbog vašeg smirenog i rezervisanog karaktera, ponekada odajete utisak da se držite na distanci, piše aura.ba.

Ovalni sekutići

Ovaj oblik ukazuje na umetničku i kreativnu dušu. Imate oko za detalje i znate da sitnice mogu da naprave veliku razliku. Empatični ste i razumete osećanja drugih ljudi. Ponekada se izgubite u razmišljanjima i teško vam je da držite pažnju na nečemu duže vreme.

Trouglasti sekutići

Vi ste optimistična, bezbrižna i dinamična osoba. Volite da budete sa ljudima i brzo stičete prijatelje. Zapravo, bojite se samoće i toga da budete sami.

Pravougaoni sekutići

Ako imate pravougaone sekutiće, vi ste rođeni za šefa. Imate snažne liderske veštine i brzo donosite odluke, koje se  na kraju ispostave kao prave! Odlučni ste u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nekada ste previše fokusirani na sebe, pa drugi ljudi stiču utisak da ste egoistični.