Feng Šui saveti za pronalaženje NOVOG POSLA

Biti radno angažovan je mnogo više od sredstva za obezbeđenje prihoda za život. Zaposlenje predstavlja vid socijalne inklzije i afirmacije određenih talenata i sposobnosti. Da li vam Feng Šui može pomoći pri pronalaženju novog posla? Da, može! A evo i kako.

foto: Depositphotos/Y-Boychenko
foto: Depositphotos/Y-Boychenko
.

Važno je naglasiti da Feng Šui može da vam pomogne pri pronalaženju posla, ali ne i da sve uradi umesto vas. Dakle ako okačite zvukove vetra u blizini ulaznih vrata, a ne pošaljete CV na adresu za željeni posao, vrlo je verovatno da posao nećete dobiti. Najteži deo zapravo nije angažovanje oko traženja posla, već odluka o tome čime želite da se bavite, piše The Spruce, a prenosi Ženskimagazin.

Jedan od Feng Šui lekova koji vam može pomoći da definišete ili unesete jasnoću u oblast vezanu za karijeru u vašem životu, jeste postavka velike mape sveta na severnoj strani bagua oblasti u vašem domu.

NAJBOLJI FENG ŠUI SAVETI ZA PRONALAŽENJE POSLA:

Istaknite slike osoba čijoj karijeri ili profesionalnom radu se divite na severnoj strani bagua oblasti. Severno područje povezano je sa protokom energije u vašem životu koja se vezuje za karijeru, a ujedno se naziva i Put u životu.

Slike uticajnih osoba možete istaći i na severozapadu jer se ovo područje vezuje za Korisne ljude i blagostanje. Ovo područje je posebno poželjno aktivirati kada se radi o promeni karijere ili traženju novog posla

Prikažite metalne Feng Šui elemente ili predmete na severozapadu u vašem domu. To može biti metalno zvono, metalna posuda ili vama bitna fotografija u metalnom okviru.

Vodena karakteristika ili ogledalo na severnoj strani je vrlo korisno za vašu karijeru i lep je dekorativni dodatak ako je u plavoj ili crnoj boji.

Dok jačate područje karijere na severnoj strani ne treba da zaboravite i na područje jugoistoka koje označava obilje i vezuje se za novac.

Takođe ono čime se u svakom slučaju možete poslužiti kako bi sebi obezbedili uspeh u pronalaženju posla i razvoju karijere su smernice koje Feng Šui preporučuje u vidu, ulaznih vrata koja nisu blokirana, ormara koji nisu prenatrpani, slobodnog prostora ispod kreveta i minimalno razbacanih stvari po kući.