Pogledajte šta vam je Fejsbuk pripremio za svoj 10. rođendan

Mark Zakerberg odlučio je da počasti korisnike Fejsbuka na 10. rođendan najpopularnije društvene mreže na svetu i spremio im iznenađenje.

.

Kako bi obeležila ovaj jubilej kompanija je lansirala posebnu opciju nazvanu "Look Back", kojom korisnicima daje uvid u njihovu Fejsbuk istoriju.

Opcija se sastoji od videa posebno kreiranog za svakog korisnika, a u videu se nalaze njihovi najvažniji Fejsbuk trenuci. Zakerberg se povodom jubileja oglasio na svom Fejsbuk profilu.

- Kada razmišljam o poslednjih 10 godina, postavljam sebi jedno pitanje: Zašto smo baš mi bili oni koji su ovo stvorili? Bili smo samo studenti. Imali smo puno manje sredstava od velikih kompanija. Da su se oni fokusirali na ovo, i oni su to mogli da naprave. Jedini odgovor koji mi pada na pamet: nama je bilo više stalo do ovoga - napisao je Zakerberg.

- Bilo je neverojatno videti kako ste svi vi koristili naše alate kako bi stvorili pravu zajednicu. Delili ste sretne i tužne trenutke. Stvorili ste nove porodice, nove usluge, male biznise. Pomogli ste jedni drugima na mnogo načina. Zahvalan sam što sam vam pomogao u tome. Osećam veliku odgovornost da vreme provedeno ovde iskoristim najbolje što znam i služim vam najbolje što mogu. Hvala vam što ste mi dopustili da budem deo ovog putovanja - zaključio je Zakerberg.

Izvor: index.hr