Zanimljivosti

Horoskop za buduće neveste: Kakvo venčanje je predviđeno vašem znaku?

Neki ga smatraju besmislenim, drugima je svakodnevna navika, a treći se uz njega dobro zabavljaju. Bilo kako bilo, horoskop može biti i te kako zanimljiv, posebno kada opisuje karakter osobe. Kako bi moglo izgledati vaše idealno venčanje pročitajte u nastavku.

18.08.2019. - 17:00h
Kakvo venčanje horoskop predviđa vašem znaku?
Kakvo venčanje horoskop predviđa vašem znaku?foto: Depositphotos/DenKostiukBO

OVAN

Žene ovnovi poznate su po svojoj želji za nezavisnošću, pa su pomalo tvrdoglave zbog čega će teško podneti osobe koje im se previše upliću u njihove planove. Zbog toga će teško izaći na kraj s organizatorima venčanja, ali i rodbinom i prijateljima s previše sopstvenih ideja.

Pastelne boje i ružičasti tonovi nisu vaš stil, bolje ćete se osećati uz srebrne i bronzane boje koje mogu biti podjednako romantične i elegantne. Pokušajte sami da uradite što više, tako ćete sigurno biti srećni i zadovoljni.

BIK

Bikovi uživaju u avanturi i slobodi pa je njihovo savršeno venčanje na otvorenom. Ako vreme ipak ne dozvoljava ovaj tip venčanja, veliki, jednostavni prostori su druga opcija.

Po prirodi ste neodlučni zbog čega bi bilo dobro da potražite pomoć oko organizacije od osobe od poverenja ili stručnjaka. U protivnome, zapetljaćete se u svoje želje zbog čega može doći do nepotrebnog stresa i nervoze. Boje koje najbolje opisuju vaš karakter, a vrlo su romantične, jesu prozračne i lagane boje poput bebi plave ili tirkizne.

BLIZANCI

Ono što je blizancima vrlo važno jesu dobre vibracije. Vrlo su prilagodljivi i gotovo sve opcije prolaze, ali pod jednim uslovom - da pored sebe imaju najbliskije osobe. Kod blizanaca je sve moguće pa tako i venčanje-putovanje, na nekoj od atraktivnih destinacija ili pak klasično, bajkovito.

Ovom znaku izgled znači puno pa bi naglasak trebalo da stavite na venčanicu koja mora da bude upečatljiva. Što se uređenja prostora tiče, nisu zahtevni i imaju širok spektar želja. Isto važi i za boje s kojima nikako ne možete da pogrešite.

RAK

Žene rakovi imaju bogatu maštu i zbog toga je važno da učestvujete u svakom segmentu organizacije venčanja. Volite da imate kontrolu i zato je najbolje da cela organizacija, od finansija do završnih detalja, bude u vašim rukama. Ne pristajte na kompromise i ideje koje vas baš i ne ispunjavaju.

Što se venčanice tiče, uživajte u mašti i podarite joj svoju osobenost. Ali, ne isključujte mišljenje bliskih osoba. Rakovima je ponekad potreban glas razuma, koji će ih zaustaviti kada preteraju i vratiti na pravi put.