Zanimljivosti

Izaberite pero koje vam se najviše dopada i saznajte nešto o sebi: Možda se iznenadite!

Ni šarenijeg - ni kraćeg testa. Dovoljno je samo da pogledate sliku ovih pera i da odaberete ono koje vam se najviše dopada. Odgovor će vas možda iznenaditi.

25.03.2020. - 15:30h

1) Ukoliko ste izabrali crveno pero, to znači da ste perfekcionista. Mora sve da se odvija onako kako ste planirali, u suprotnom se ne osećate dobro. Vaš izbor može da ukazuje i na vašu genijalnost, i na potrebu da stalno dominirate nad drugima.

2) Ako je vaš izbor broj dva, to govori o vašoj sposobnosti prilagođavanja. Ali i o tome da niste izrazito druželjubivi. Možete da se pohvalite i da brzo učite.

3) Vi ste rođeni biznismen. Non stop radite na sebi, obožavate da ste stalno u pokretu i nikada se ne zaustavljate na ostvarenju jednog cilja.

4) Omiljeno vam je žuto pero? To otkriva da volite harmoniju, da najviše uživate u društvu voljenih osoba, odnosno sa onima sa kojima delite ista interesovanja.

5) Izrazito ste kreativni i maštoviti, međutim imate manjak samopouzdanja što vas sprečava da ostvarite sve što zamislite i možete.

6) Veoma ste samostalni i vredni. Ali poput dvojke niste posebno druželjubivi i treba vam mnogo vremena da se opustite u društvu novih ljudi.

Izvor: Žena