Zanimljivosti

DOMIŠLJATO: Najgore zahvalnice za venčanje ikada ili zapravo fenomenalna ideja?

U današnje vreme, venčanja vrlo često završe na društvenim mrežama. Uvek je tu neki pijani gost ili čak mladoženja, mlada koja je zapela za haljinu i pala ili bezobzirni kumovi koji su se pohvatali na venčanju, ali i neobični pokloni... Upravo zbog poklona, jedna priča s venčanja je završila na Fejsbuku.
06.12.2018. - 17:00h
Foto: thinkstock
Foto: thinkstock

Naime, jedna žena bila je gošća na venčanju pre 10 godina. Ono što će zauvek pamtiti jesu pokloni koje su mladenci pripremili za svoje goste.

Tokom svadbenog veselja, na stolu su se nalazile male prozirne posude u kojima je bila po jedna zlatna ribica. Ipak, one nisu bile samo deo dekoracije, već pokloni za zvanice.

"To je jedan od najgorih poklona koji sam ikad dobila u znak zahvalnosti na nečijem venčanju" - ispričala je, prenosi Dejli Mejl.

Neki gosti su tokom proslave hranili ribice hranom sa svojih tanjira.

Gošća koja je ovu priču podelila na društvenim mrežama, kući je odnela dve ribice, kako bi bile u paru, ali je jedna ubrzo uginula. Nakon nekog vremena kupila je veći akvarijum, jer je ribica porasla, ali i novu zlatnu ribicu da joj pravi društvo. Ta nova ribica uginula je posle samo mesec dana.

Nakon dve godine, žena je svoju zlatnu ribicu odlučila da pokloni prijatelju, jer više nije želela da brine oko ribice, ali ni da ima troškove oko novih akvarijuma. Skoro 10 godina nakon toga, ribica je i dalje živa i uživa u prijateljevom ribnjaku.

Veliki broj ljudi je njenu priču na Fejsbuku prokomentarisao rečima da je to jedan od najgorih poklona ikada. Glavni argument im je bio da, u takvim prilikama, nije primereno poklanjati ljudima životinje o kojima bi trebalo da se brinu godinama...

Šta vi kažete? Jesu li u pravu?