Zanimljivosti

Nova knjižara Delfi i Lagunin klub čitalaca u Knez Mihailovoj ulici!

Beograd je u svom srcu dobio knjižaru kakvu zaslužuje! Na tri nivoa, uz enterijer koji krasi najveće svetske knjižare, Delfi knjižara "Borislav Pekić" u Knez Mihailovoj 48 je sve što jedna oaza knjige treba da ima.
08.11.2018. - 07:10h
Foto: promo
Foto: promo

Na jednom mestu naći ćete hitove domaće i strane književnosti u izdanju Lagune, knjige drugih izdavača, naslove na engleskom jeziku kao i izuzetan izbor gift programa i kartolerije!

Ponudu novootvorene knjižare čine i edukativne i zabavne igračke za najmlađe, ali i veliki izbor filmova i muzike. Poseban deo knjižare odvojili smo za sve "gejmere", jer je kompanija GameS, naš partner specijalizovan za prodaju konzola, igara i igračke opreme, izložila najnovije igrice i konzole za fantastični zabavu. Prijatelji iz Gamesa će do kraja ove nedelje svim kupcima u knjižari omogućiti 15% na sve igre i prateću opremu čije cene nisu već snižene.

Knjižara "Borislav Pekić" biće novi dom i za 600.000 članova Laguninog kluba čitalaca koji će moći da koriste sve pogodnosti koje im donosi članska kartica.

Knjižara je počela sa radom u ponedeljak, 5. novembra i tim povodom pripremili smo brojna iznenađenja i popuste. Sve do nedelje, 11. novembra moći ćete da kupite skoro 150 odabranih naslova Lagune sniženih za čak 50%.

Među njima je moderni klasik Roberta Bolanja "2666", "Neimarov šegrt" najvažnije savremene turske književnice Elif Šafak, "Videla" dobitnice Bukerove nagrade Elenor Katon, "Putovanje u Mali Dribling" Bila Brajsona i mnogi drugi. Takođe, pojedini naslovi na engleskom jeziku biće sniženi do 75%, dok će gift program biti snižen do 40%.

Foto: promo
Foto: promo

Uz svaku kupovinu očekuje vas i pokon iznenađenje!

Autori najpopularnijih knjiga u Srbiji će dočekati čitaoce u novootvorenoj knjižari i potpisivati svoje knjige:

Petak, 9. novembar

13.00 – Lea Stanković

17.00 – Vuk Drašković

18.00 – Uroš Petrović

19.00 – Nele Karajlić

Subota, 10. novembar

12.00 – Ljubivoje Ršumović

14.00 – Mirjana Bobić Mojsilović

16.00 – Vanja Bulić

Nedelja, 11. novembar

14.00 – Marko Vidojković

Knjižara Delfi u Knezu, krije još iznenađenja!

Do kraja godine počeće da radi i nivo na prvom spratu čime će biti obogaćena ponuda muzičkih izdanja, a moći ćete u miru i uz knjigu da popijete i najbolju kafu u gradu u modernoj kafeteriji sa pogledom na Knez Mihailovu!

Čekamo vas u novootvorenoj knjižari Delfi "Borislav Pekić" da je ispunimo nezaboravnim susretima, lepim pričama i uspomenama. Dobro došli!