Majka ima 41, a sin 20 godina! Kada se pojave u javnosti, svi misle da su DEČKO I DEVOJKA! Optužuju je da je izoperisana, a evo šta je istina...

Šimi Munši je 41-godišnja samohrana majka jednog 20-godišnjaka Amena. Kada se pojave u javnosti, svi misle da mu je devojka ili sestra, jer Šimi izgleda mladoliko, a često je optužuju da je to zbog plastične hirurgije, skupih krema i kozmetičkih tretmana.

.

"Uvek sam izgledala mladoliko. Kad su moji prijatelji počeli da stare, ja sam očigledno krenula u drugom smeru, ali ne znam zašto", kaže Šimi koja je sina Amena rodila s 20 godina.

"Bila sam samohrana majka, žonglirala između posla i majčinstva i svi su mislili kako će se sav taj stres i fizički pokazati. Ali umesto toga, prestala sam da starim", priča neobična majka i dodaje kako su promenu uočili njeni prijatelji.

Kaže da tajna njenog izgleda ne postoji i da se retko gleda u ogledalu.

"Pijem zeleni čaj, ne pušim i ne konzumiram alkohol. Idem u teretanu i pijem puno vode'', kaže Šimi čiji je izgled toliko neverovatan da joj često traže čak i ličnu kartu, piše zena.blic.rs.