Zanimljivosti

Novi roman Dr Neleta Karajlića "Solunska 28" u PRETPRODAJI samo na Laguninom sajtu

Novi roman Dr Neleta Karajlića "Solunska 28" naći će se od četvrtka 17. maja u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs, na sajtu www.laguna.rs i na kioscima. Za sve one nestrpljive obezbedili smo pretprodaju!
04.05.2018. - 08:00h
Foto: Promo
Foto: Promo

Roman "Solunska 28“ možete naručiti na sajtu www.laguna.rs, a knjiga će vam biti isporučena na kućnu adresu u četvrtak 17. maja.

Prilikom kupovine knjige u pretprodaji važe količinski i članski popusti i popust od 10% na nove naslove.

Knjigu "Solunska 28“ možete poručiti preko linka http://www.laguna.rs/n3806_knjiga_solunska_28_laguna.html

Nakon što je pred više od sto hiljada oduševljenih čitalaca sa svojim "Fajrontom u Sarajevu" osvojio književnu Ligu šampiona, Dr Nele Karajlić nas ovoga puta vodi u Beograd s početka dvadesetog veka, gde se odvija priča koju vam dosad niko nikad nije ispričao, a bez koje odsad neće moći da se zamisli nijedna ozbiljnija istorija grada na ušću Save u Dunav.

Foto: Promo
Foto: Promo

"Solunska 28“ je uzbudljiv roman o uzbudljivim vremenima koji ćete čitati bez daha do poslednje stranice, a onda ćete želeti još.

"Ovo je priča o jednoj beogradskoj kući u Solunskoj ulici, izgrađenoj s kraja devetnaestoga veka, o tome kako je delila sudbinu celog Beograda i prošla sve ono što se dešavalo u dvadesetom veku: ratove, promene društvenih sistema, promene sistema vrednosti, načina razmišljanja. Ona je svedok najuzbudljivijeg veka u istoriji našeg glavnog grada", kaže Karajlić o svom romanu.

Spajajući najbolje sastojke južnoameričkog magijskog realizma i sarajevskog novog nadrealizma, Dr Karajlić nam pripoveda istoriju jedne kuće u dorćolskoj ulici i vodi nas sa druge strane ogledala, u prostor koji se nalazi na samoj tromeđi života, smrti i večnosti.

"Solunska 28“ je uzbudljiv roman o uzbudljivim vremenima koji ćete čitati bez daha do poslednje stranice, a onda ćete želeti još.