Nervira vas saobraćajna gužva kod nas? Pogledajte kako tek izgedaju ulice kada Tramp prolazi

Znamo koliko nam idu na živce zastoji kada neki uvaženi gost dolazi u Srbiju. Ali, šta bi tek trebalo da kažu Amerikanci, kada njihov predsednik odluči da se negde odveze...

.

Zatvorene ulice, snajperisti na zgradama, sve to i mnogo, mnogo više doživljavamo kada neki od predsednika svetskih sila dolazi kod nas u posetu. Što je predsednik ili premijer ''važniji'' to je i osiguranje ''glamuroznije''.

Amerikanci trenutno muku muče s Trumpom i njegovom brojnom porodicom. Pojavila se priča da je Američka tajna služba pred bankrotom zbog brojnih putovanja Donalda i njegove porodice. Poznato je da Tramp nije baš fan boravka u Vašingtonu i da voli da boravi na svojim imanjima na Floridi, Nju Džersiju i Virdžiniji. Oko 1 000 agenata Tajne službe već je sada ispunilo broj prekovremenih sati koji je trebalo da ostvare za celu godinu. Osim Trampovih putovanja po imanjima i službenim putovanjima putuju i njegova deca. Predsednik ima veliku porodicu i svi su oni štićene osobe prve kategorije.

Tajna služba trenutno ima najviše štićenika u Beloj kući ikada. Trenutno se štiti 42 ljudi, a u taj broj ulazi 18 članova Trampove porodice. Predsednička kolona Donalda Trampa najsigurnija je kolona na svetu.

Specijalna limuzina ''Zver'' otporna je na rakete i hemijsko oružje i dolazi s vratima debelim 20 centimetara. Vrata su hermetički zatvorena, a jedini prozor koji se može otverati je onaj s vozačeve strane.

Pogledajte kako to izgleda kada jedna Trampova kolona krene na put!

.

Izvor: 100posto.hr