Pas je trudnici spasio život, zato slušajte svoje ljubimce kada reže i cvile... Poruka može biti alarmantna!

Da je pas čovekov najbolji prijatelj, to još jednom dokazuje i ova priča. Psi umeju da osete kada su njihovi vlasnici i ukućani tužni, kada ih nešto boli ili pak kada im preti opasnost ili smrt. Psi to jednostavno osete.

.

Takva situacija se desilo trudnici Alhani Butler iz Velike Britanije čiji se pas Keola, američka akita, odjednom počeo ponašati čudno.

Kada je Alhani počela da oseća bol u donjem delu leđa, bila je ubeđena da je to zbog bebe u stomaku.I na lekarskom pregledu su je smirili objašnjavajući da nije ništa opasno.

„Kada su me lekari vratili kući, laknulo mi je. Međutim, Keola je samo sedeo i zurio u mene i to sa toliko pažnje da me je plašila. Kako je vreme prolazilo, Keola je cvilela, gurala me, a kad-kad je bila i uznemirena. Suprug i ja smo to shvatili kao neki znak“, seća se Alhana.

.

Alhana je ponovno otišla u bolnicu gde su je hitno prebacili na odeljenje intenzivne nege. Dijagnoza je sve šokirala – žena je bila na ivici života. Imala je opasnu infekciju oba bubrega. Zato su je leđa toliko i bolela. Lekari su je doslovno spasili u zadnji tren.

"Budući da se to dugo nije lečilo, bio je to jedan od najgorih slučajeva koje su doktori ikada videli. Rekli su mi da tada nisam došla u bolnicu, umrla bih i ja i moj nerođeni sin", ispričala je Alhana.

Pratite nas i na Viberu!