OVAN

Neko bi danas vaše reči mogao shvatiti potpuno pogrešno. Iako vam to nije namera, izgledate nasrtljivo i arogantno u očima drugih. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Pokušavate da manipulišete voljenom osobom i da je navedete da se prikloni vašim željama.

BIK

Današnji dan i njegova energija vam u potpunosti odgovaraju i spremni ste da se bacite u akciju. Promena je vidljiva svima oko vas. Velika sigurnost i samopouzdanje, kombinovana sa očaravajućim I duhovitim pristupom, obezbediće vam zainteresovanost osobe koju simpatišete.

BLIZANCI

Vaš nastup danas izaziva nepoverenje ljudi oko vas jer smatraju da suviše ističete sebe I da pokušavate da se nametnete kao konkurencija. Time što ćete pritiskati neku osobu porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji.

RAK

Uspevate da završite obaveze koje su vam nametnute, jer ste dovoljno fokusirani I skoncentrisani. Ipak, ovo je previše posla za vas, pa ćete osećati iscrpljenost. Pokušajte da napunite baterije u popodnevnoj šetnji kroz grad I kupovini sa voljenom osobom ili sa prijateljima.

LAV

Vi ste odlično raspoloženi i neće vam smetati čak ni povremena podbadanja kolega, koje u ovom trenutku doživljavate kao u potpunosti nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspeli da obavite svoj deo posla pre svih. Slobodnima u večernjim satima izlazak sa društvom.

DEVICA

Danas ste baš u poslovnom „fazonu“ i spremni da se posvetite obavezama. Odradićete veliki deo posla oko jednog dogovora, iako imate kratke rokove. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna I pored tenzije koja će biti primetna u prepodnevnim satima. Ipak, ovo ćete lako regulisati.

VAGA

Imaćete danas manjih problema sa najbližim saradnicima. Koliko god se i vi i druga strana trudili, nekako se razmimoilazite i do bilo kakvog dogovora se teško dolazi. I u emotivnom segmentu može biti nekih varnica jer vas jako nervira ponašanje voljene osobe.

ŠKORPIJA

Neko od vas mnogo očekuje i vi ćete ta očekivanja i opravdati. Doduše, bićete nervozni I saradnici će sa vama teško izlaziti na kraj. Ne oklevajte da nekome ko vam je interesantan pokažete svoju punu pažnju. U odnosu sa emotivnim partnerom ćete biti napeti I oštri na jeziku.

STRELAC

Danas možete biti nervozni I reagovati bez preke potrebe, čak I za najmanju sitnicu. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima, jer danas ovde može biti I neugodnih situacija. Zahtevate da vam voljena osoba objasni svoje postupke. Niste zadovoljni odnosom.

JARAC

Iako će vam ovaj dan doneti burne momente I povremenu nesigurnost, brzo ćete uvideti da ste bez razloga brinuli o nekim situacijama. Često razmišljate o jednoj osobi, ali nikako ne uspevate sebe da naterate na neki konkretniji potez. Probajte da se malo opustite.

VODOLIJA

Potražićete pomoć bliskog prijatelja ili starijeg kolege po jednom pitanju koje vas muči. Ne ustručavajte se, trenutno ne možete sami rešiti situaciju. Jako su naglašene strasti I seksualnost, pa je moguće da više nećete moći da sakrivate od jedne osobe koliko želite kontakt sa njom.

RIBE

Neko vas danas kritikuje i koliko god da vam se to ne dopada, ne možete poreći, ako iole razmislite, da je u pravu. Mogli biste da promenite svoja ponašanja. Možete biti razočarani ako ste previše očekivali od jednog kratkotrajnog poznanstva.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.