@n33_bb WAIT FOR THE END LMAO. I would absolutely love to hear other people’s experiences🤣🤣 #FlexEveryAngle #DoTheSmartThings #fyp ♬ original sound - Nav

Žena, po imenu Nav iz Velike Britanije, opisala je u videu na TikToku kako je izgledao njen najgori prvi sastanak. Kaže da je to bilo jedno užasno iskustvo i da je jedva čekala da pobegne.

Nav, koja ima gotovo 47.000 pratilaca na TikToku, redovno deli video snimke i trenutke iz svog života. U ovom konkretnom videu, sedi u automobilu i započinje priču o svom najgorem sastanku ikada.

Početak sastanka je bio dobar, odlaze na večeru, prijatno razgovaraju. Međutim, problem nastaje kada se njen partner napije. Počinje da izgovara čudne izjave koje su zapravo upozorenje, a ona ne može da ih ignoriše. U jednom trenutku, dok su razgovarali, on je pitao da li želi da se brine o njemu. Nav nije razumela na šta tačno misli, s obzirom da je to bio njihov prvi sastanak i nije ga dovoljno poznavala.

On je izjavio da će ona brinuti o kući i deci, i da će mu pripremati sendviče kad god poželi. Iznenadila ju je ta izjava, jer je bilo očigledno da je on već stvarao očekivanja o njihovoj budućoj vezi, iako se nisu dovoljno upoznali.

Nav je izjavila da nije ozbiljno razmišljala o tim stvarima jer ga jedva poznaje. Međutim, on je insistirao na tome da će mu ona biti supruga koja će se brinuti o svemu. Iako je bila iznenađena i želela da nestane, Nav je odlučila da ostane na sastanku. Ipak, tokom cele večeri je patila zbog nelagode koju je doživela.

Na kraju, iako je imala užasno iskustvo, Nav je uspela da se nasmeje. Njen video je dobio više od 6.200 lajkova, a mnogi su ostavili komentare. Ova priča je privukla pažnju mnogih ljudi, koji su se prepoznali u sličnim iskustvima. Neki su šaljivo komentarisali, dok su drugi izrazili zabrinutost zbog kvaliteta muškaraca danas. Izgleda da je ovo iskustvo bilo smešno na neki način, ali gubitak je definitivno bio na strani njenog sastanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.