Konobaricala je priznala da se mnogi u ovom poslu koriste isti trikom kada imaju posla sa mušterijama koje ne vole. Kad saznate šta rede možda ćete shvatiti da li ste vi nekad bili problem u kafiću ili u restoranu, prenosi Mirror.

Naime, konobarica je objavila video na TikToku u kojem je rekla da unapred ispisuje račun za stolove za koje želi da brzo napuste mesto, umesto što čeka da ljudi za stolom traže račun.

@tastyriah #fyp #serverlife #servertok #customerservice ♬ original sound - sissy

Obično, kada tražite račun u restoranu, konobar će otići do računara da ga otkuca račun i daće vam ga, ali ako ga izvuku iz džepa čim ga tražite, to vam je nagoveštaj da požurite i odete. Konobarica, koja objavljuje snimke pod korisničkim imenom @tastyriah, objavila je video sebe kako drži račun: 'Kada gosti kažu 'mogu li da dobiju račun, ali ja ga izvučem iz džepa jer sam čekala da odete iz mog odeljka'.

U komentarima javili su se radnici restorana koji su se složili da koriste isti trik kako bi pokušali da nateraju određene mušterije da brzo odu, iako to obično rade i kada govore ljudima da plate "kad god budu spremni" i da nema "žurbe".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.