Rešavanje ove lukave mozgalice odličan je način da podstaknete svoju takmičarsku žicu i izazovete svoje kognitivne sposobnosti - posebno kada pozovete članove porodice da se pridruže zabavi. Dakle, mislite li da imate sve što je potrebno da uočite suptilne razlike u slikama? U ovoj najnovijoj mozgalici Jargana Joša ljudi se suočavaju sa izazovom da uoče konja bez repa, prenosi Mirror.

Na prvi pogled može se činiti da je sliku teško analizirati. Na slici je toliko konja da će vam oči možda odlutati i nećete znati gde da gledate. A čini se kao još teži zadatak jer imate samo pet sekundi da pronađete konja bez repa.

Bolje počnite da tražite, brzo. Imate samo pet sekundi da pogledom preletite sliku i pronađete konja bez repa.

Kako bismo vam uštedeli vreme, sliku smo razdvojili na delove kojima možete da upravljate da vam bude lakše. Stupci ili redovi trebalo bi da posluže i da vam pomognu da uočite konja bez repa.

Ova mozgalica će stvarno testirati vaše veštine rešavanja problema, ali dok ovo čitate, vaše vremensko ograničenje od pet sekundi je verovatno isteklo. Jeste li uspeli da ga uočite u okviru tog vremena? Ako još uvek tražite, nastavite, ali ako želite odgovor, pogledajte sliku ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.