Ako su vam dosadile klasične poze u krevetu, rešenje možete da pronađete u nastavku teksta. Strasti pod čaršavima možete da začinite pozama koje se razlikuju od ustaljenih, a ovo su neke od njih:

1. Poza "Vesela jahačica"

Neka se on "zavali" na kauč ili u udobnu fotelju. Vi se okrenite od njega i sedite mu u krilo. On neka omota ruke oko vašeg struka i tako pomogne da se nežno krećete gore-dole ili kružite bokovima. Ovo je nežna poza u kojoj je zagarantovana seksepilnost, a kako su njegove ruke oko vas, može da vam stimuliše klitoris.

2. Poza "Pas koji odmara" Ovo je varijacija klasične "Doggy" poze. Ona je na sve četiri, a on kleči iza nje. Kako bi to bio položaj za odmaranje, stavite jastuke ispod stomaka i lezite na njih. Vaše ruke neka budu ispred vas na dušeku, a p odnazad.

3. "Ljubavna zmija"

Ona leži na leđima, on leži uz nju, ali i pomalo nagnut na jednu stranu. Ona se lagano uvija u struku i savija noge kako bi 'odmorila' preko njegovih bokova. On može da ispruži jednu ruku preko njenog donjeg dela stomaka i uhvati je za bokove. Zatim počinje penetraciju iz ovog blago bočnog ugla. Možete da se milujete i tokom akcije.

4. Zagrljaj partnera

Oboje ležite na boku, okrenuti jedno prema drugom. Zatim se približite bliže tako da ona može da podigne svoju natkolenicu preko njegovog boka. On može da ispruži ruku i držati njene bokove na mestu. Spor i ujednačen ritam pruža veliki užitak.

5. "Seksi kašika"

Oboje ste na boku, a on je iza vas i okrenut je prema vašim leđima. Vi podiže nogu kako bi partner mogao da penetrira. Može i da vas miluje po grudima ili području klitorisa.

6. "Nožna jedrilica" Ona leži na levoj strani i podiže desnu nogu u zrak, dok joj je leva ruka ispružena iznad glave. Njena leva noga je položena, a desna ruka leži na telu. Nogu podignite koliko god možete, u odnosu na to koliko ste fleksibilni. Možete i da je savijete ili naslonite na partnera. On će penetrirati iz sedećeg položaja.

7. Stojeća "pereca poza"

On stoji, dok ona leži na ivici kreveta. Zatim on opkorači njenu desnu nogu i podigne levu nogu tako da bude sklupčana oko njega. Ovaj položaj je udoban i omogućava dublju penetraciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.