Svaka porodica ima svoje tajne, ali one su obično bezopasne i ne morate da se brinete. Međutim, jedna žena je otkrila najdublju, najmračniju tajnu svog dede kada je iz zabave radila kućni DNK test,.

Žena je naručila komplete za testiranje za svoj dom nakon što su postali popularni, ali je odmah zažalila čim su stigli rezultati.

Rekla je: „Nabavila sam komplet za kućno DNK testiranje. Zatim sam nabavila pribor za svoju braću, sestre i roditelje. To je podstaknulo moje rođake da učine isto. Test nas je povezao s nekoliko rođaka za koje nismo znali da ih imamo“.

Ispada da njen 67-godišnji deda ima drugu porodicu, koju je krio najmanje 45 godina.

„On je u zakonskom braku s drugom ženom, a ne s mojom bakom. Oni su se venčali, ali nisu u zakonskom braku. Ima ženu i mnogo dece i unučadi sa svojom drugom porodicom. Ne znam kako je to skrivao sve ovo vreme“, dodaje ona.

Nastavila je da objašanjava kako njen deda puno putuje zbog posla, ali nikad ne bi pomislila da bi on bio tip osobe koja živi tajnim dvostrukim životom.

Žena je dodala: „Moja baka je shrvana. Bili su 'u braku' 45 godina, ali pokazalo se da brak nije pravi. Niko od nas nije imao pojma i sada je naša porodica uništena, kao i njegova druga porodica. Volela bih da mogu da se vratim u prošlost i da nikada ne kupimtaj glupi test“.

Uništena istinom, žena se oglasila na Redditu kako bi pozvala druge da ne kupuju DNK setove, rekavši da je "neke stvari bolje ostaviti skrivene".

Komentarišući njenu objavu, jedan korisnik je rekao: „Zapravo je dobro da si sada saznala. DNK test je blagoslov. Tvoja bi baka mogla da izgubi sve što je mislila da pripada njoj i tvojoj porodici, a što bi njegova zakonska porodica mogla da nasledi i da uzme ako tvoj deda umre. Tvoja baka ima vremena da se zaštiti i nađe advokata. Žao mi je što je tvoj deda pokvaren“. Drugi korisnik je dodao: „Istina obično izađe na videlo na ovaj ili onaj način. To tvojoj baki daje priliku da planira, jer je mogla da ostane bez svega da je deda umro. Nisi odgovorna za štetu tuđih laži. Ovo je velika laž“.

Treći korisnik je rekao: „Vi ste druga porodica. Baku sada treba zakonski zaštititi. Ona neće imati pravo ni na šta. Ako je imala 'venčanje' i znala je da nije legalno registrovano, ne dobija ništa. Najbolje je da joj nađete advokata dok je on živ i da saznate na šta ona ima pravo“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.