Svetski dan knjige u Vulkanu – velika onlajn-akcija koja se ne propušta

Od 21. do 23. aprila na sajtu vulkani.rs.

PR
Foto: Promo
Foto: Promo
.

Vulkan izdavaštvo sa svojim čitaocima proslavlja Svetski dan knjige i na sajtu vulkani.rs odobrava specijalni popust od 20% na celokupnu punudu, koji se dodaje na već postojećih 15%, a kupovinom tri ili više knjiga ostvarujete još 10% popusta. Svaka porudžbina podrazumeva i besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Za ljubitelje aktuelnih izdanja ovo je izuzetna prilika da po najpovoljnijim cenama obogate svoju biblioteku neprikosnovenim bestselerima i svetskim izdavačkim senzacijama.

Planetarno poznati serijal Ričarda Ozmana dobio je svoj treći nastavak u novoj priči punoj domišljatosti i intrige – Metak koji je promašio. Nevolje nikada nisu daleko kada je u pitanju Klub ubistava četvrtkom. Zastareli slučaj od pre jedne decenije – njihova omiljena vrsta – vodi ih do legende lokalnog novinarstva i ubistva bez tela i bez odgovora.

U fascinantnoj priči o ljubavi, izdaji i tajnama Moj greh španske spisateljice Mersedes Ron upoznaćete likove koji će u vama izazvati buru emocija. Ovo je priča o hrabroj junakinji i arogantnom junaku, iza čije se fasade lošeg momka krije nežno i plemenito srce. Ovom prilikom najavljujemo da će ova romantična saga koja je očarala milione čitalaca uskoro dobiti svoj uzbudljivi nastavak.

Knjiga VODI! Kako usavršiti liderstvo Dejla Karnegija nudi praktične savete, strategije i primere iz života vrhunskih lidera širom sveta koji će vam predočiti kako da budete efikasniji lider koji inspiriše uspeh vašeg tima, i kako da steknete poverenje, empatiju i voljnu saradnju.

Priručnik za prevazilaženje anksioznosti poznatog zen budističkog monaha Šunmja Masuna Nemoj da brineš otkriće vam zašto se 90% vaših briga zapravo nikada neće ostvariti. Prateći 48 jednostavnih lekcija ove knjige, uživaćete u smirenijoj, opuštenijoj, pozitivnijoj verziji sebe, i naučićete kako da prestanete da se poredite sa drugima.

Najmlađi čitaoci će se zasigurno zabaviti u poslednjoj urnebesnoj avanturi dečaka Čarlija i njegove družine. U knjizi Čarli se pretvara u mamuta prepunoj ljutitih pisama mladih čitalaca, urnebesnih fusnota i otkačenih viceva, nalaze se podjednako komične ilustracije Sare Horn. Može li Čarli da razreši misteriju sa životinjama pre nego što svet otkrije njegovu najveću tajnu?

Koliko se dnevno razmeni tekstualnih poruka? Koliko je gledalaca bilo u Koloseumu? Koliko puta Međunarodna svemirska stanica obiđe Zemlju u toku jednog dana? Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće vam Slikovna enciklopedija: Koliko zapravo znamo? Saznajte važne činjenice o životinjama, prirodi, ljudskom telu, nauci i tehnologiji, istoriji i svakodnevnom životu!

Knjiga Naš zabavni vikend: Aktivnosti u prirodi za svaki vikend u godini sadrži 52 aktivnosti za decu svih uzrasta, raspoređene prema godišnjim dobima – od prolećnih umetničkih projekata, terena sa preprekama na otvorenom i baštovanstva, preko kreativnih stvarčica koje možete praviti u prirodi i ukusnih jednostavnih recepata za zimske dane – i ima samo jedan zadatak: da svaki vikend u godini učini posebnim za celu porodicu.

Velika kutija puna zabave: Dinosauri je savršen poklon za sve male ljubitelje dinosaura. Ovaj komplet sadrži knjigu sa aktivnostima, u kojoj će mališani, rešavajući zabavne zadatke, mozgalice i kvizove, otkriti neverovatne činjenice o praistorijskim stvorenjima. Kutija sadrži nalepnice, slagalicu i 3D model t. reksa, koji možete izložiti na sceni iz muzeja i tako napraviti savršen ukras u svojoj sobi.

Ako volite putovanja, pustolovine i misterije, pridružite se Tea sisterkama: sa njima ćete istraživati nove i fascinantne zemlje. Osim što ćete otkriti da pet devojaka obožava da putuje, saznaćete da one još više vole da pomažu prijateljima u nevolji, istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke. U novoj avanturi Tea sisterke: Preokret u Holivudu povešće vas na holivuski set, među brojne reditelje i čuvene glumce.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 21. do 23. aprila samo na sajtu vulkani.rs.

** Sva izdanja Vulkana, Vulkančića i YA Vulkana su na popustu od 15% + 20%.

*** Količinski popust od 10% obračunava se prilikom kupovine tri ili više naslova.

**** Dostava knjiga poručenih tokom trajanja akcije na teritoriji Srbije je besplatna.