Šta životinje misle i osećaju? Saznajte u novoj knjizi Petera Volebena "Skriveni život životinja"!

Od autora bestselera „Tajni život drveća“ Petera Volebena, stiže nova knjiga „Skriveni život životinja“, zanimljiva i informativna knjiga o čudima prirode. Autor crpi teme iz svog višedecenijskog iskustva šumskog inženjera i otkriva nam novu stranu prirode, iznosi na videlo šta životinje misle i osećaju.

PR
Saznajte šta životinje misle i osećaju!, foto: Promo
Saznajte šta životinje misle i osećaju!, foto: Promo
.

Ljudi smatraju da su oni jedina bića sposobna da osećaju. Međutim, jeste li se ikada zapitali šta se događa u glavi neke životinje? Brižne veverice, gavrani koji se verno vole, saosećajni šumski miševi, jeleni koji tuguju…

Peter Voleben razotkriva nam nepoznat životinjski svet i skreće pažnju na raznovrsnost njihovih osećanja. Na temelju najnovijih naučnih saznanja i priča o svojim iskustvima sa životinjama, on nam dočarava složene i malo poznate načine svesnog i emocionalnog ponašanja divljih i domaćih životinja.

Autor nam pripoveda o pčelama koje prave planove za budućnost, ježu koji ima košmare, svraki preljubnici, zahvalnom grbavom kitu... I najednom počinjemo da razumemo da nas sa životinjama povezuje mnogo više nego što bismo ikada pomislili i da su njihovi životi podjednako dragoceni kao naši.

Knjigu „Skriveni život životinja“ možete pronaći od 19. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.