Popusti i do 70 odsto na odabrane knjige Vulkan izdavaštva

Decembar je tradicionalno mesec darivanja, pozitivne energije i ljubavi, vreme kada se posvećujemo sebi i voljenim osobama. Vulkan izdavaštvo će vas i ovog decembra obradovati brojnim prazničnim pogodnostima.

PR
Foto: Vulkan/Promo
Foto: Vulkan/Promo
.

U periodu od 10. do 23. decembra samo na sajtu vulkani.rs ne propustite sjajnu novogodišnju ponudu! Više od 700 naslova Vulkan izdavaštva, Vulkančića i YA Vulkana je na popustu! Pojedini naslovi sniženi su i do 70%! Tokom ovog perioda dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Izaberite omiljene naslove po fantastičnim, novogodišnjim cenama, uplovite u predstojeće praznike na najbolji mogući način – sa knjigama Vulkan izdavaštva! Bilo da ste knjigu namenili sebi ili želite da je podarite nekome koga volite, dočekajte 2022. godinu u dobrom raspoloženju i ulepšajte dane u novoj godini izvanrednim izdanjima.

Budite uz nas, pratite nas na našem sajtu i društvenim mrežama, jer vas do kraja očekuje pregršt najboljih knjiga po fantastičnim, prazničnim cenama na sajtu vulkani.rs.