Nova akcija u VULKANU! Obradujte sebe ili nekog koga volite knjigama koje dotiču dušu

Specijalno iznenađenje za sve ljubitelje emotivnih romana Nore Roberts samo na sajtu www.vulkani.rs! Od danas, pa dok traju zalihe, kupovinom najnovije knjige Ostrvo čuda ostvarujete popust od 50% na cenu bilo kog drugog romana ove autorke. O delima koja su na akciji možete se informisati klikom na link. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i obradujte sebe ili nekog koga volite knjigama koje dotiču dušu.

Obradujte sebe ili nekog koga volite knjigama koje dotiču dušu, foto: Promo/Vulkan
Obradujte sebe ili nekog koga volite knjigama koje dotiču dušu, foto: Promo/Vulkan
.

Kada Nel Čening stigne na šarmantno ostrvo Tri sestre, veruje da je konačno pronašla utočište od nasilnog supruga i nesrećnog života od kog je pobegla pre osam meseci. Ipak, i na ovom tihom i mirnom mestu, Nel nikada ne uspeva u potpunosti da se opusti. Pažljivo se trudeći da sakrije identitet, počinje da radi u lokalnom kafiću-knjižari i da istražuje osećanja prema ostrvskom šerifu Zaku Todu.

Ali postoji deo nje koji nikada ne sme da mu otkrije, kako bi zauvek ostavila prošlost za sobom. Jedna nepromišljeno izgovorena reč, i novi život koji je tako pažljivo stvarala može da se razbije u paramparčad. I dok počinje da se pita da li će ikada uspeti da se oslobodi straha, moraće da pronađe snagu da sačuva dom, ljubav i sebe.

Ne propustite priliku da ovog leta uživate u knjigama koje zrače najiskrenijim emocijama i drže u neizvesnosti do samog kraja. Samo na sajtu www.vulkani.rs kupite Ostrvo čuda i ostvarite popust od 50% na bilo koji drugi roman Nore Roberts.