Najprevođeniji roman na svetu od sada u ilustrovanom izdanju - "Alhemičar" od 22. februara u prodaji

Roman „Alhemičar“ stekao je posvećenu publiku širom sveta. Priča koja pleni svojom jednostavnošću i inspiriše svojom mudrošću prati mladog andaluzijskog pastira Santjaga, koji iz rodne Španije odlazi u egipatsku pustinju kako bi našao skriveno blago zakopano ispod piramida.

PR
Foto: Promo/Laguna
Foto: Promo/Laguna
.

Oslušni svoje srce. Ono sve zna, jer je poteklo iz Duše Sveta i jednog dana će se u nju vratiti.

Niko ne zna kakvo je blago u pitanju ni da li će Santjago savladati prepreke koje mu stoje na putu, ali ono što počinje kao potraga za svetovnim bogatstvom pretvara se u traganje za bogatstvom koje se nalazi u nama samima.

Zanosna, živopisna i duboko ljudska, ova priča predstavlja večni dokaz moći naših snova da nas preobraze i svedoči o tome koliko je važno slušati sopstveno srce.

Svakih nekoliko decenija izlazi knjiga koja zauvek menja živote svojih čitalaca. „Alhemičar“ je takva knjiga. Sa više od sto pedeset miliona primeraka prodatih širom sveta, ovaj roman, koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najprevođeniji na svetu, postao je savremeni klasik kome se svi dive.

Ilustracije za knjigu uradila je Eva Eler.

Ilustrovano izdanje „Alhemičara“ možete pronaći od srede 22. februara u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.