Kupite Samsung mobilni telefon na rate, bez kamate!

Kupovina telefona na rate je odličan način da sebi obezbedite potpuno nov uređaj, odličnih performansi bez prevelikog opterećenja za vaš budžet.

PR
Foto: Promo
Foto: Promo
.

Međutim, kao što znate prodaja mobilnih telefona na rate uglavnom je uslovljena odabirom paketa mobilne telefonije, ugovorom i kamatama na odloženo plaćanje. I često, kada uzmemo to sve u obzir, shvatimo da smo na kraju uređaj kupili za dosta višu cenu nego da smo odmah platili pun iznos telefona.

Prodaja telefona na rate bez dodatnih troškova

Zato ovim putem želimo da vam predstavimo novu ovlašćenu online prodavnicu Samsung telefona i dodatne opreme MobilniTelefoni.rs. To je prodavnica koja je za kratko vreme postala jedna od najprepoznatljivijih mesta za kupovinu Samsunug mobilnih uređaja – a zašto ?

MobilniTelefoni.rs vam nudi veliki izbor najnovijih Samsung telefona, kao i dodatne opreme i to po odličnim akcijskim cenama!

A jedan od glavnih benefita jeste upravo kupovina telefona na rate!

Ako želite da kupite telefon na rate bez ugovorne obaveze, ova online prodavnica je pravo mesto za to! Tamo su dostupni najnoviji Samsung telefoni na rate bez paketa, bez kamate i bez skrivenih troškova i to po akcijskim cenama! Sada možete izabrati da svoj Samsung uređaj platite online na do 12 mesečnih rata, kreditnom karticom bilo koje banke!

Naravno, MobilniTelefoni.rs kao oficijelna prodavnica Samsung mobilnih uređaja, nudi vam i druge opcije plaćanja:

1. Online plaćanje platnom karticom – plaćanje celog iznosa odmah pri kupovini uređaja na sajtu.

2. Gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja uređaja – plaćanje kuriru kada uređaj dostavi na vašu adresu.

3. Uplata na žiro račun – plaćanje prema predračunu koji vam stiže na mejl pre kupovine uređaja.

Plaćanje je brzo i bezbedno, a poručeni uređaj stiže na vašu adresu u roku od 5 radnih dana!

Najbitnije - dostava je uvek besplatna! Kupljeni uređaji stižu na vašu adresu, bilo gde na teritoriji Republike Srbije potpuno besplatno. To vam omogućava da čitav process kupovine, odabir proizvoda, poručivanje, plaćanje i na kraju preuzimanje možete obaviti za svega par minuta, iz svoje fotelje, bez ikakvih dodatnih troškova!

Pored prodaje telefona na rate bez paketa, besplatne dostave i redovnih akcijskih ponuda, činjenica da kupovinu uređaja možete obaviti iz svoje fotelje, autobusa ili dok ste na poslu, što značajno štedi vaše vreme - razlog je zašto se ova prodavnica vrlo brzo odlično pozicionirala na tržištu mobilnih telefona i dodatne opreme! Na jednom mestu možete videti sve specifikacije uređaja i odmah ih uporediti sa cenama i specifikacijama drugih modela koji vas zanimaju, dok vam je podrška, svakako dostupna i uživo na sajtu.

Takođe, garancija na sve uređaje kupljene u online prodavnici MobilniTelefoni.rs je dve godine, a potencijalne popravke naravno, uvek možete obavljati u Samsung ovlašćenom servisu.

Rekli bismo da je ovo idealna prilika da kupite Samsung mobilni telefon na rate, bez ikakvih dodatnih troškova i dugih ugovornih obaveza! Kupovina mobilnih telefona na rate nikada nije bila pristupačnija!

A za kraj predlažemo vam da pratite njihov sajt, kao i Instagram profil, kako biste uvek bili u toku sa redovnim dnevnim, nedeljnim i mesečnim akcijskim ponudama!