Gde po dozu letnje čarolije? U CRNU GORU!

Ove godine nam je leto poranilo pa o odmaranju u hladu suncobrana ili bora, hladnom piću u ruci i laganom povetarcu na koži već svi maštamo! Idealno mesto za otići po dozu letnje čarolije je gde drugde nego u - Crnu Goru!

PR
Foto: Promo / Falkensteiner Hotel Montenegro
Foto: Promo / Falkensteiner Hotel Montenegro
.

Ova čudesna zemlja, puna je svakakvih prirodnih blaga. Baš kao da je, kako i kaže poznata legenda, iznad Crne Gore Bogu pukla vreća puna blaga pa su mu upravo na ovom delu sveta poispadali more, planine, jezera i brojne druge prirodne lepote. Ovaj turistički dragulj okupan suncem, nudi ponešto za svakoga te i ovog leta donosi brojne zanimljive destinacije, avanture i odmor po meri.

Crna Gora nudi ponešto za svakoga. Od uživanja u spektakularnoj prirodi, lenčarenju na plaži, raznim adrenalinskim sportovima, kulinarskim specijalitetima, vrhunskom noćnom provodu. Ovde Vas čekaju male skrivene oaze, ali i kilometarske peščane plaže, brojne pešačke i biciklističke staze, brze reke za rafting i kajak, letnji festivali i koncerti.

Kamene ulice i plaže u Budvi već su dugo okupane suncem, a visoke temperature Crnogorce i njihove goste zovu da beg od vrućina pronađu među mirisnim borovima i tamarisima, te hladu suncobrana brojnih kafića i restorana iz kojih žamor i vesele note raspiruje nežni povetarac. Iskoristite i vi dane koji dolaze da osetite miris krema za sunčanje i mediteranskog bilja, toplinu kamena i osveženje talasa. A za posebnu dozu ugođaja znamo idealno mesto!

Foto: Promo / Falkensteiner Hotel Montenegro
Foto: Promo / Falkensteiner Hotel Montenegro
.

IZUZETAN. ZABAVAN. AVANTURISTIČKI

Falkensteiner Hotel Montenegro ćebit i Vaš idealan izbor za istraživanje raznolike ponude i očaravajućih lokacija Crne Gore.

Smešten nadomak plaže Bečići, jedne od najlepših evropskih plaža, nudi sve što je potrebno kako bi vaš odmor zaista bio ispunjen!

Uživajte u Falkensteiner Hotel Montenegro u ovim toplim mesecima u gastronomskim specijalitetima, prepustite se čarima Acquapura SPA wellnessa ili oprobajte sreću u hotelskom kazinu.

Upoznajte se sa crnogorskom kuhinjom i njenim specijalitetima. Ukusnim jelima ovde će dodatnu čar datii panoramski pogled iz hotela na Jadransko more! Gurmanska kuhinja sa regionalnim mediteranskim proizvodima, koju ćete pamtiti dugo nakon odmora.

Foto: Promo / Falkensteiner Hotel Montenegro
Foto: Promo / Falkensteiner Hotel Montenegro
.

Ovog leta svoj godišnji odmor dočekajte spremni, opušteni i uz uštedu! Do 31.05.2022 iskoristite izvrsnu ponudu letnjeg bonusa do 25% za rane rezervacije. Kakav god odmor izabrali, Falkensteiner Hotel Montenegro predstavlja savršenu „bazu“ za početak vaše crnogorske avanture.