Film "Instant porodica" je stigao u bioskope, a sa njim i originalni POKLONI na Prva.rs

Za najbrže ljubitelje filma "Instant porodica" spremili smo SPECIJALNE poklone!

PR
foto: Promo
foto: Promo
.

Film "Instant porodica" stigao je u bioskope!

Priča o porodici, ljubavi i usvajanju svigurno će osvojiti vaša srca!

Pogledajte trejler i uverite se u to...

foto: Promo
foto: Promo
.

Ukoliko ste među onima koji jedva čekaju da odgledaju ovaj film, onda znajte da smo za vas spremili specijalna iznenađenja!

Budite brzi i pošaljite ime i prezime na poklon@prva.rs sa naznakom "Instant porodica" i ukoliko ste među tri najbrža čitaoca dobićete jedan od ova tri pokolona:plišanog medu, ram za slike i raspored porodičnih obaveza.

foto: Promo
foto: Promo
.

foto: Promo
foto: Promo
.

Dobitnici će biti kontaktirani mejlom.

Saznajte nešto više o filmu "Instant porodica"

INSTANT PORODICA (INSTANT FAMILY)

U bioskopima od 21. februara 2019. godine

Režija: Sean Anders

Uloge: Isabela Moner, Mark Wahlberg, Rose Byrne, Octavia Spenser

Scenario: Sean Anders, John Morris

Žanr: Komedija

Studio: Paramount Pictures

Topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje dece. Pit i Eli, kako bi popunili prazninu u svom braku, odlučuju da posete centar za usvajanje dece. Dvoje socijalnih radnika pomažu im u koracima koje je neophodno preduzeti da bi mogli da usvoje dete. Odlaze na druženje organizovano da bi se budući roditelji i deca bolje upoznali i tu sreću tinejdžerku, koja im govori kako skoro niko ne želi da usvoji dete tih godina. Zainteresovani za njenu priču, Pit i Eli saznaju da je devojčicina majka narkoman, da je trenutno u zatvoru i da je zapalila kuću, a da tinejdžerka Lizi ima mlađeg brata i mlađu sestru. Iako to sve deluje kao ogroman izazov, bračni par odlučuje da ih sve bolje upozna i poziva u svoj dom, na porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti i tu sve počinje.